fördel med hund

Har hittat en väldigt bra fördel med hund. Blev jätte trött efter pluggande, ville mest bara sova och inget annat. Blev inte piggare av tanken av att jobba med barn i 2 timmar. Skulle inte göra mig piggare med tanke på att jag måste plugga när jag kommer hem. I allt var jag tvungen att gå ut med Molly , vilket gjorde mig super pigg och allert igen. en promenad är det enda rätta när man är trött. Vilket är en jätte fördel när man har hund. Man är liksom illa tvungen i alla väder.
Nu ska jag åka till jobbet och köpa mig en Celsius, ger energi och förbränner kalorier utan att göra nått. Gillart hårt. Det bästa är att den inte smakar bajs som andra energidrykcer utan smakar mest som vanlig dricka. (lite annorlunda dock)

Love /Fia

Sjuk

Det är Sofia, varit hemma idag även Jonas har varit hemma idag. Vi är värsta sjuka familjen.
Försökt plugga idag iaf men de går sådär när man är sjuk. Får helt enkelt ligga på is.
Haft en mycket trevlig helg med jobb, vin och sjuk. Längtar tills torsdag eftermiddag då får man bara götta sig och inte göra ett skit tills efter påsk det är skönt iaf. Ska iof jobba på påskdagen men jag kanske beger mig hem ett par dagar iaf. Vore trevligt.

Ne ska sova eller nått annat bra för sjuka.

Puss fia

Time

Jag är trött efter en hård kväll igår och en jobb dag idag.
Nu ska jag flöta framför en film och ladda för att jobba imorgon med. Lite skoj är de allt.
Ville bara berätta detta.
/Sofia

partaaaay

är på barnkalas hos fredric som fyller 2+3, alltså 23 för er som inte fattar. Alkogholen flödar ocg snart bär det av till närmaste uteställe. NICE! Min kära bloggvän fia är någonstans och tjötar som vanligt.

Nu blire ännu mer in i dimman! HeJ!!

Stereo Love

Yäy jag har gjort något med designen. dock så lite jag bara kunde. Tänkte en vacker dag väcka er med ett underverk men jag seriöst har inte tid eller ork just nu och ser de inte annorlunda ut kan de bero på att din dator inte tar de typsnittet.

Ska strax ut med Molly lärde henne high five, och skilja på höger och vänster igår. Mycket roligt, dock sitter de väl inte 100% just nu men med träning så.

Ska på barnkalas idag också. Mycket trevligt och roande tycker jag, dock ska jag jobba imorogn kl. 14 - 19. Gött med mer pengar nästa månad men jag vill bli full och slippa tänka på vad jag ska göra.

Jag har också köpt Muse biljetter till den 21 juli. Mycket trevligt och jag ser fram emot de som fan!
något roligt ska man väl göra i sommar.


send me on my way

Jag tar mig nu friheten att skriva ett inlägg jag försökt göra i ett par dagar nu. Innan jag berättar vill jag säga att jag måste göra något åt designen här på bloggen. Men allt gott tar tid, säger jag.

I fredags tog jag det bara lugnt inget, gjorde precis inget. Somnade vid 12, kl 01,35 vaknade jag av de bröta och lät. Jo tro fan att någon sparkade in den nedre glasrutan i våran portdörr! Personen sprang upp och börjar härja med grannens dörr efter ett tag började han sparka, rycka och pilla med våran dörr. Jag var riktigt rädd, skaka typ och ville hålla i en kniv ifall idioten skulle ta sig in. Jonas ringde polisen så de kom och stämde av läget. Grannsällskapet vilket innehöll idioten i fråga gick in till sig och spelade musik och efter ett tag dog allt ut och jag kunde sakta men säkert somna in igen. Obehagligt.

Gick upp ganska tidigt på lördagen för jag skulle jobba 10-13. Skulle vara duktig och koka ägg och upptäcker då att Karlstad är utan vatten. Robin ringer och säger jag inte ska jobba så jag går ner och köper nått och dricka. Vi hade precis inget att dricka. Sluta med att jag jobbade från 11-13 iaf gick en riktigt lång promenad genom delar av Karlstad jag aldrig gått. Trevligt blev både jätte varmt och blåsigt. Tog mig hem och städa sen kom Angelica för flötkväll med McDonalds, ostbågar och jordnötsringar. Kunde inte bli så mycket bättre.

Duktig flicka jobbade söndag och det var roligt. Fia börjar få kontroll över de hela. Jobb i repan på fredag eftermiddag och lördagen.

/Fia

I'm talkin about blue eyes

sorry mina kära läsare är lite dåliga på att updata här på bloggen men tänkte ta ikapp det nu.
I helgen har jag varit i min hemort torsby och firat min fader som fyllde 50, mycket skoj att supa med äldre (Y) men var något trött eftersom i torsdags var jag angelica och frida på MIKA!! det var helt fab gott folk! all väntan och köande var total värt det och smärtan i benen försvann när Mika sprang in på scen. Im in löööve. Detta var inte sista gången jag såg honom live säger jag bara! :) Det kommer komma fler bilder när kära angelica (som stod för fotograferingen) har skickat dem. Men tills dess för att lugna ert begär snodde jag en bild på hennes blogg <3

Här är han i all sin glans. (Vi var nära jaaaaaa)


Nu blir det att sluta dregla och fokusera på att läsa essä och opponera.

Byeeee! Sanna

Jobb

Adecco ringde om fortum jobbet och bad om mitt cv. Det är ju alltid en början :)
Ska också påpeka som Sanna att Muse kommer kanske till Sverige i sommar. De hade ju varit toppen!


Från igår denna med. Haha så sjukt roligt detta, så snygg!



/Sofia


music in my heart

idag är det en bra dag tycker jaaag. Presentationen avklarad, MUSE KOMMER TILL STOCKHOLM, och imorgon står jag, angie och frida och skriker till Mika. I löööve it! 

Nu ska jag bara pumpa Mika musik och röta framför teven. 

Kommer komma underbara bilder från konserten och röj i stockholm inom kort!

Sanna 

TITTA!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6791383.ab

/Sofia

Så här ser dagens ut



Ser ut som jag har tjockt hår. Nice! Ha ha älskar ta roliga bilder nu. Detta kommer vara min grej i veckan iaf.
Hare gött. Nu ska jag äta lite lite för flötig mat men de lugnt.

/ Fia

only one

Jag vill bli bäst, cool och rik. Folk ska älska mina grejer och vilja vara mig. Men vägen känns för lång. gör den kort någon! Det värsta är att jag kan inte bestämma vad jag ska  bli bäst på.. Arg jag blir.

/Den bästa sortens Sofia

Mys helg

Varit hemma i mitt älskade Fagersanna och Tibro men denna helg blev det mest Fagersanna.
På fredagen väntade tacos. Det var hur gott som helst sen tittade vi på spåret. Jag kunde vart vi var på väg innan de tävlande hade dragit.(vilket händer aldrig, är inte så pass smart) Vi var på väg till Boston och ledtråden var något i stil med: en svensk Stellan var professor i stadens mitt. Stellan Skarsgård spelar nämligen professor i filmen Will Hunting som jag råkar älska och sett ett par gånger nu den senaste tiden då den går typ varje dag på tv1000. Kan berätta att den är på nu.

Lördagen begav vi oss till Hjo för att hälsa på mormor och gjorde ett depåstop på hem och hobby. Fynda lite saker till Molly. Efter mormor åkte vi till min morbror Sven. Där fick Molly leka av sig och även jag och Jonas som tog en tur i skogen på längdskidor. Frossa lite våfflor sen efter skidåkningen.

Söndagen åkte vi till Rusta och grejer. Jonas kollar efter en ny matta till sin lilla bil. Vi gick in på Biltema där jag hitta min gummistövlar. Gröna och randiga. Kan inte bli mer mig. Ska visa dom någon gång.
Sen åkte jag till min gravida Carro och hälsa på. Drack Fun light och tjöta. Mycket trevligt. Tråkigt att man inte ses oftare men sånt är livet.

Trevlig helg iaf.
Här kommer lite bilder.
/Sofia




where the sun always shine

Det är sol ute damer och herrar and I love it!
Helgen har innehållit besök hos angie där det bjöds på våfflor, långpromenad till bergvik med älskling där jag också köpte fab solglasögon, yellow is the way to go people! Helgen har också innehållit migrän och essä, inte lika roligt I know men thats life.
Nu ska ja snart bege mig till min lya där ja ska städa och hämta saker för jag ska spendera några dagar hos jonathan babe för de ska ske ett stambyte i min lägenhet, inte så nice att bo där då. Jag ska också lägga ner LITE energi på essän men sen blire lördagsgodis (fick inget igår så de blir idag, för de måste vara lördagsgodis på helgen!) och en film. myyyysch.

Lägger upp en bild på helgens kap, mina nya solbrills. I love them!
Talk to ya later biaaatches! (blev ju nästan fjortis blogg här ett tag)
Sanna


memories

en av mina nya favoriter vill jag dela med mig av. Jag är en härlig tjej som älskar all musik som svänger enligt mig. Bli aldrig förvånad så att säga.





/sofia

Det glädjer mig

Alltså idag är en bra dag. Jag städar och njuter smått av de. Glädjer mig också att Sanna blev glad för trailern.
Jag vill beställa klipptid också men hon svarar inte. kommer snart bara dra till första bästa ställe och klippa mig. Sugen som få..
Näe vet ni jag ska städa vidare och slänga massa pappersinsamling sen ska jag åka hem till mitt Fagersanna. underbart.
Ska bjuda på en bild på mig kom på att jag aldrig visat mig ordentligt. Fast vem har sagt att de blir ordentligt nu? :P




/sofia

twilight in my heart

För det första, Jag älskar dig fiapia, trailerna gjorde min dag. (Ja jag är twilight nörd, är det någon som har ett problem med det?) Jag vet att alla gillar twilight längst in ändå! För det andra, ja fiaaaa klipp dig så annars slår ja dig :) nöjd med svaret? (A)

Iaf för att återgå till twilight. ROBERT PATTINSON ÄR DET SNYGGASTE OCH JAG SKRIKER SOM EN FJORTIS VARJE GÅNG JAG SER HONOM. ärligt brudar och killar, skulle ni kicka ut honom ur sängen som min kära bloggpartner brukar säga? neeeee trodde inte det!
Nu ska jag köpa new moon och sitta och nörda den och sen läsa om alla böcker IGEN och sen vänta på eclipse, något jag suger på att göra men det får gå!

Förresten på tal om böcker, har köpt en massa massa på bokrean så istället för essän ska ja nu läsa vilket är i stort sett min passion här i detta liv (förutom att skriva blogg då of course!)

Aloha! Sanna

Ja men det är okej, ni får dregla.



Twilight

Ville berätta att New moon kommer på dvd den 20 mars och att trailern för Eclipse är här.

illa

Tycker Sanna ska kommentera om frisyren.


:P

Sofia

awesome!

Sitter i skolan IGEN  och pluggar på essän FORTFARANDE.  Men blev lite gladare nu för ja fick reda på att jag klarade hemtentan. Jag är lite awesome! Dagen blir ännu bättre sedan då jag ska äta middag med mamma och min kära syster som är i karlstad och då ska jag glömma allt som har med essä och göra.

The final countdown har nu börjat också. 7 dagar kvar till underbara MIKA! It's going to legen... wait for it... dary!!
Skriver kanske mer senare, kanske tar en bild på min outfit for the evening? höhö.

peace out!
Sanna

Ny frisyr

Mina kära vänner, tycker ni att jag ska klippa mig så som Robyn har i denna video. Fast med mitt nya fina bruna, saknar mitt blonda ibland ska jag erkänna.



Vad tycks?

/Sofia

Blame it on the girls

förresten, bara så att ni vet, DET ÄR EN VECKA KVAR NU! mmmmmmmmmmmmmmums <3




Tentakel!

sitter i skolan med angie och fridaaj och skriver påå... den här kan ni... essääää!!! wooooooo. -.-
har haft en ynderbar lektion med paola också, jag får alltid lusten att slå huvudet i bänken varje gång hon börjar prata. anyway.. har lite roliga nyheter också, eller ja nyheter och nyheter, jag och min kära pojkvän jonathan har 11 månader idag! wiie :> snart 1 år jubileum, hur han har stått ut med mig är fortfarande ett stort mysterium. And thats why I love him <3

Nu får ja återgå till essä och spotify, utan musik vid essäskrivning hade jag dött lite fortare så tack spotify!

See you later alligator! Sanna

egobilder gillar alla

Music: " U can't touch this!" eller tentakel!
Don't you love my plut läpp?

Miss Misery

Varför kan det inte vara lätt?
Måste välja kurser för hösten och har inte en aning om vad jag vill eller ska göra. På detta ska man försöka hitta ett sommarjobb i dessa tider. LÄTT! men jag ger inte upp än men snart.
Men har jag egentligen jobb? Ska iaf jobba idag, imrogon och torsdag.

Sen undrar jag över varför lägenheten inte blir städad. Vad ska man göra åt detta? Jag löser det så länge genom att låta den va stökig tillsvidare. Tiden kommer.

Det enda jag gjort idag är att gå. Nä men nästan. Gått till stan fram och tillbaka och sen ska jag gå till och från gymet. Inte att förglömma alla Mollyturer.

Vill dela med mig om att Good Will Hunting kan möjligen va en av de bästa filmerna som gjorts + otroligt bra soundtrack. Tack Elliott Smith för de.

pöss haaaj /Fia






media is power

essä essä essä essä essä. Visst låter det sköj? Det är essä skrivning på schemat idag, heeela dagen. Yberfun!
Till min räddning har jag min kära misse med mig (även om han kan vara lite distraherande) och massa varm oboy, eller ja jonathans varma oboy, but now its miiiiine!

har faktiskt inte så mycket annat att skriva, lägger ner mina skrivskills på essän istället (Y)

Farewell my loved ones! 
Sanna


 Dexter in my heart
 Dexter in my heart


Dagens

Jag har nu gjort mitt första pass i receptionen på Njoy. Det var roligt och ganska lätt. Jag klarade de flesta svåra utmaningar. Skriva kontrakt och jag fick ordning på kassan. Blev fel när jag räkna den föst men sen så må jag lova er att jag gjorde chefen nöjd när jag fick ihop de.

Nu ska vi slutföra dagen med mat och bio sen. Mycket trevligt.

Peace! /Fia

Molly äter polly


Uh jag borde sätta fart på dagen nu också vad jobbigt de blev.
Har börjat poppa Lars Winnerbäck igen de är ju alltid trevligt så de kanske sätter lite fart på mig.
Blir en mycket trevlig dag och helg förövrigt.

Kyss Molly




"Har du legitimation?"

"Åldersgränsen för energidryck har nämligen höjts till 18"
Och Sanna, som fyller 21 i år, som tydligen inte ser ut att vara en dag över 18 hade tyvärr inget leg så kassörskan fick lägga utan min kära red bull. Kände mig som en femtonåring som försökte köpa 3.5:or.
F U N .

VART ÄR DETTA SAMHÄLLE PÅVÄG NÅGONSTANS? suck.

hej igen kära blogg, inte skrivit på ett tag nu men min kära sammarbetspartner har varit flitig, tummen upp för fiapia (Y)
 Min vecka började med att min och Jonathans kära kisse blev kastrerad, INTE populärt kan jag tilläga. Ganska säker på att Dexter (katten) planerar sin hämnd och väntar på att attackera vilken dag som helst. Om jag känner min katt så kommer det inte att bli roligt...

resten av veckan har jag varit i skolan, städat, tvättat, börjat på essä och annat sånt roligt. Skulle också ha planerat sittning men den blev ju inte av. hmm.. Vill inte höra någon tjata om sittning något mer säger jag bara. här anordnar man och så visar ingen intresse, va gnäller ni över då?  fölk...

Nu ska jag göra köttfärsås med spagetti! kanske lägger upp en bild på denna smarriga rätt sen. vem vet!

Baaaaj

Lyckans morgon

Såg att mitt favorit radioprogram ever börjat visas på TV6 varje morgon. Rivstart. Hur bra som helst.
Här intervjuar de Ralf.. åh Ralf så rolig människa.



Det blev



80,50 :-

Små härj

Idag var början på en ny kurs. Var det projektledning?
Verkar vara mycket men kommer nog bli väldigt intressant och lärorikt.

Kom hem vid 12, tog de jävligt lugnt men när jag skulle gå med Molly tog jag med mig glas som skulle sorteras. Vad hände ? Så nu ska jag ner med en hel sopsäck och panta. Pant som påbörjades innan jul. Nu är de egetntligen inte pinsamt eftersom man precis fått pengar så de vet att jag inte gör de för jag är fattig utan för de tar en jävla plats!
Jonas ska med, han tycker de är dö pinsamt. Haha han är så tönt ibland.


Ska berätta sen hur mycket panten blev.

Köss Fia

RSS 2.0