Sam's Town

Så himla bra låt. Så ni borde lyssna.

 

Kollade även igenom denna blogg och insåg att jag gillade Adele- Someone like you redan i Mars förra året. För en gång skull var jag snabb. se här.


5 dagar

Se det var endast 5 dagar sen jag blogga sist. Måste blogga för mina kära läsares skull. Det är minus men ingen snö här. Det som ör poritivt är att de går fortfarande lätt att ta sig fram på vägar osv och isen på sjöar är awesome. Men lite snö hade nog ingen dött av.

Jag tränar som en tokk just nu och söker de jobb jag kan söka. Annars händer faktikst ingenting.


Kom igen!

Så kass på blogga. Ska bli bättre, börjar känna värsta suget nu. Överderv jag nu?
Jag har sökt jobb, tränar som faaaan, eller rör mig iaf. Undra jag om det går bra? det märker vi.

Har verkligen lackat ur på att vara hemma nu. Ge mig pengar, jag och Jonas ska kolla på hus nästa vecka så jaa en inskomst vore inte dumt alls. Torra jävla arbetsgivare! Jag är awesome, förstå!

Idag ska jag träna, bodypump tror jag, sedan blir det mys med Jessica och Sanna. Woop jag beställde fruktsallad. Eller ja grädde med frukt tänkte jag. Mmm.. grädde. Skulle kunna gå på lchf endast för missbruket av grädde.

Får vi göra något

Jag envisas med att gnälla på andra att de ska blogga så jag kan se vad de gör med sitt liv. Så jag får nog ta och göra det samma igen. Undra varför jag blogga mer när jag skrev c-uppsats? Antagligen för att göra allt för att slippa skriva på uppsatsen.

An någon anledning har jag fulltupp också när jag är arbetslös. Är inte det trevligt.


the time

Det är så att förhoppningsvis blir 2012 bättre, få ett jobb och sedan kanske lära mig stava. Det känns bra det går bra, kommer gå bra.

Om inte annat ska jag bli awesome smal 2012! Kör hårt, har dock börjat sådär men man kan väl leva också.


RSS 2.0