core

Kört mitt första core pass nu. Svårt som tusan var det.. men kommer ha träningsverk och ska ge de ett par gånger. hur bra träning som helst tror jag om man lär sig hantera bollen. Nu ska städas lite osv. Mycket att göra och många för viktiga måsten men allt rer sig och skam den som ger sig.

Min goding ställde upp som modell idag med effekter i photo booth

haha


take me home

Torsdag i all ära och idag SKA jag till gymmet och träna core hoppas jag. Jag har försökt komma iväg i flera veckor nu men antingen är de skola eller så jobbar jag faktikst när det är. Det är snudd på viktigast idag.. fast metoduppsats går före. Imorgon blir det klippning, jobba och Danko Jones på nöjes.


Pluggande del 1

Idag är jag hemma och pluggar, kan säga att jag har endel pli på mig själv när de gäller att plugga hemma. Det som känns nästan bäst att inte sitta på universitetet är att Molly slipper vara själv dom där långa timmarna, sedan att jag faktikst inte sitter där med mina goa vänner och tjötar och flammsar. Jag gör dock nästan samma sak som jag skulle gjort på universitetet fast jag har ingen att tjöta och flammsa med, vilket är tråkigt men saker blir gjort. Men Facebook och Twitter är uppe som sig bör.

Önskar jag hade kunnat ta en bild på hur Molly, Alma och jag hänger i köket tillsammans. Alma sover på bordet, bakom datorn och värmer mitt teoripaper och Molly ligger under bordet och värmer mina fötter.

Tycker det nästan är himla mysigt.


i now y

Jag hade mest av allt velat skriva ett inlägg om hur mycket jag tycker synd om mig själv men problemet är att de finns några få som faktiskt läser denna blogg så de känns mest onödigt att dela med mig av det då. Får lyssna på deppig fin musik och drömma om snickers.


send me on my way

Blogga går segt just nu. Jag har iaf varit på Mustasch, vilket var hur grymt som helst. Jobbat och pluggat i övrigt. Det börjar bli vår vilket är trevligt. Jag och Molly är ute och springer lite då och då vilket är hurtigt.

Har inte så mycket mer att säga just nu förutom att lyssna på denna låten.


tiden

Tiden går för fort. Jag hinner inte med. men allting ordnar sig med tiden. Jag är positiv. Mer än vanligt.Idag har jag redan hunnit vara hos tandläkaren i 45 min, springa 3 km med Molly och Angelica, duscha och nu inväntas en person som ska kolla in vår lägenhet. Hon vill byta, hennes är fin och större. Våran är mindre och inte speciellt fräsch. Vi får se. Sen skola och jobb. Jippi, jobbat 3 torsdagar irad nu. Blir mer pengar än vanligt i april iaf.

Så snygg


Haaaaaaajp!


borde

Saker borde göras men jag känner att det är lönlöst att försöka fixa saker när jag inte vet exakt vad som ska göras. Jag måste alltså få ut mitt teoripaper men det hade inte kommit in på studentcenrum osv. Det ordnar sig. Saker blir bättre om man är lugn.

my sacrifice

Är i underbara Fagersanna. Tar de lugnt, njuter, ätit palt och varit i solen. Nu dricker jag en himla god öl och sitter vid min gamla dator sen 2003 och lyssnar på musik genom Winamp. Åh kan inte blir mer nostalgisk.
Hör och ser gröna helikoptrar hela tiden också. Alltså militärhelikoptrar.




Coca Cola och p-tillstånd

Jag har under många år samlat på coca cola grejer. Bara för jag gjort det har jag inte druckit mer av det, allt har sen den gången jag började i 10-13 års åldern handlat troligen om designen. Men icke att förglömma, det är bland det godaste man kan dricka. Uhh de är så gott och godast är det om man bara dricker de utan något att äta till.
Vill himla gärna flytta så jag kan få upp min samling. Jag gillar den, länge sedan den fick någon tillökning.

Sedan tror folk att bara för man har ett parkeringstillstånd till nJoy kan man ställa sig vart en vill. På vägar och allt. Men står man på vägen får man 400 kr i böter oavsätt. En väg är inte en parkering. HAHHAHAHAH tom jag förstår detta.



En sådan här pussel-klocka har jag i min samling. Snygg va?


''

Ännu en dag har paserat och allt rullar på. Big brother är nu mer dagens höjdpunkt och kommer troligen vara så hela våren. Kan inte tänka mig att c-uppsats kan vara roligare.

Nu är jag trött. Har boxat och passat barn.


milen avklarad

orkar inte visa mitt kort som blev en bild på en förpackning. Stolt! Jag har dock en massa att berätta men de får komma lite då och då.
Tänkte iaf berätta att idag har jag gått över en mil. Skulle gå en längre promenad med Molly idag, beslutade dock att vi skulle gå hela Norrstrand och Sundsta runt och se hur långt det egentligen är. (har en cool grej i telefonen som går på satelit och mäter hur långt en går) Det var iaf 6.58 km. Lagom trött efter de men en timmes vila blev de tills Angelica och Sanna kom, vi skulle springa men min och Sannas grej är väl inte springa hela tiden så vi körde intervall nästan hela samma runda. angelica fick skoskav så de blev litte kortare men det blev lätt över milen iaf. Hurtig och jag har ont överallt snudd på med träningsvärken från igår.

Imorgon kör vi box!


Finaste på länge


less sad

Så nu har jag kommit över det lite och motivationen och allt som hör till smyger sig på, väldigt väldigt sakta.

sad

Fick tillbaka mitt teoripaper som egentligen inte kom som någon överraskning att det blev ett U. Jag vet inte hur jag ska få det till ett G. Jag har ingen lust eller vilja att klara detta. Vill inte ens göra en c-uppsats. Många säger så här men jag vill verkligen inte.

Tisdags Schema

Dagens mest onödiga men trevliga grej är redan avklarad. Jag klickade hem lite kläder. Fy Sofia men jag intalar mig att jag behöver de. I övrigt i dag ska jag försöka träna, städa, lite skola, cv och sola kanske när det ändå rimmar på skola. Lycka till att jag gör allt detta.

årets rock chock

Tittade på vh1 förut och top 10 rock live. Nr 3 på denna lista var Nickelback och tro det eller ej men de förtjänade sin tredjeplats. Nickelback kan alltså vara och låta riktigt rockiga. lyssna själva

Klick på bilden för att se och lyssna. It's awesome
Om inte annat för att sångaren bleker sitt hår och jag har snudd på samma hårfärg och frisyr.



°°

Nu ska jag och mitt nya linne gå och träna. Gå var att överdriva de blir en c4 som jag kör. En c4 som Jonas ska ha imorgon. Alltså våran har inte kommit tillbaka.


igen

Jag har gjort de igen.. fel lins i fel öga. Förstår inte hur jag lyckas men så är läget. Snart dags för skola Jippi! de är jätte kul. Måste motovera och tänka positivt.

2 dagar 2 timmar

Jag hade trevligt i Fredags. Jag gjorde inte mycket igår. Idag jobbar jag och ska se om min pojkvän kan komma på någon mat och laga den tills jag kommer hem. de mest spännande denna vecka. Jag sov ven för länge i morses, men det var riktigt skönt.
Ska köpa med mig ett träningslinne från gymmet när jag går hem tror jag. 50% rea.

en helt inte vanlig fredag

Jo nästan, ska jobba nu sen ska jag festa.


down down

Mitt glada sprudliga jag har för ett par timmar lämnat mig. Jag hoppas det bara är timmar iaf. Det var ett tag sen jag kände såhär. Men snart har jag övertygat mig själv att jag överlever.

on my way

Vädret suger, de är blött. Jag blir blöt om fötterna min hund ska vi inte ens prata om. Har grus precis överallt här hemma. Dammsög lite förut så de är litte bättre och trevligare.
Sedan så ä de livsfarligt att gå utanför dörren på detta hus. Snön ramlar ner från taket, brötar och dånar när de faller på balkongerna sen finns det inget tak när en går utanför dörren. farligt farligt.

har tränat och äter konstigt. Alltså äter jag nyttigt. Vi får väl se vart detta bär.

ska bege mig och jobba nu till 21.15. trevligt med några timmar mer och lite mer pengar.




nästa vecka

Nästa vecka eller rättare sagt helg ska jag åka hem. Jag längtar hem, jag vill hem.
Ska göra lite skolarbete nu och samtidigt har jag något så fruktansvärt sug efter socker. Jag tror de är socker iaf.
Mmm.. socker.

ipods

Jag har sammanlagt tre iPods. En suffle från 2005, en nano från 2006 och ännu en nano från 2009. Sufflen är den som fungerar bäst, kanske just för den inte blev lika länge intensivt använd. Första nanon blev totalt slut i batteriet, alltså välanvänd. Den nyaste var med om en vatten olycka för ett par veckor sen. Den fungerar (typ) om man laddar den så håller sig batteriet i några dagar iaf sen helt plötsligt är det slut.

Med detta vill jag berätta att jag nog ber min syster köpa med en ny till mig. Det är skillnad på 1600 kr och ca. 1050 kr.

Idag blir det gymmet med min älskade iPod Shuffle - Life is random. Reklamen är styggt bra och svensk musik i en amerikans reklam kan eventuellt gillas.


-

jag önskar man kunde födas och sedan hoppa direkt till tandproteser och endast slöta dem. Hade varit det bästa för jag pallar inte visdomständer som plågar mig och hål. Jag har alltid haft probelm med mina tänder och nu när man är äldre är de inte ett dugg roligt mest ur ett ekonomiskt synsätt. Nästa vecka kommer dommen för detta år.

Jag försöker göra ett cv men tanden dödar mitt tandkött, vilket påverkar mitt huvud. Lider av!

Imorgon hoppas jag på en bättre dag. De tror jag det blir, en får va positiv.


resan

idag åker vi på utflykt till Torsby jag och Jennifer. kul med lite annat här i vardagen och livet. igår var de endast lugnt här hemma. Åt tacos och kolly hockeyn. Tittade även på the social network. spännande. spännande. Jag längtar tills någon bjuder mig på våfflor mmm.. längtar!


i like it

Jag är inte ens bakis idag.
Jag mår hur bra som helst.
Är skönt de men jag är lite förvånad ändå.
De var himlans trevligt igår.

Nu ska jag gå med Molly, fast hon sover fortfarande. Alla i detta hem sover som vanligt, hund, katt och Jonas sover jääämt och helst i en hög. Väldigt sött faktikst, fast man känner sig lite ensam ibland då.

ps. helvete vad de ska blåsa ute då ds.





fredag en gång i veckan

vilken dag. Somna jätte tidigt igår och försökte föra konversation med Jonas när jag var jätte trött och sov mer. Vakna i lagom tid i morses stressa inte. Kom iväg att slänga "bajs-spy-mattan". Molly åt för mycket skit ute i Onsdag och spydde upp allt på mattan. Beslutet var inte svårt efter 2 spyan att mattans tid var ute. Sen har jag mest bara gjort nyttiga saker som städa, laga mat, diska osv. och nu jobbar jag.

Så värt att läsa detta eller hur. Om ni undrar så ska vi till Nöjesfabriken sen och se Sparzanza. Tydligen är de från Kil.


ug mo fu

vad blir det? jag var ute och sprang i snö. Men de var väl trevligt och man känner sig lite nyttig. Ja nu blir de dusch så jag kommer i tid någon gång. Stillade mitt shoppingbegär igår med att beställa lite från HM. Har man inte tid att åka och titta i affärer fårn man shoppa online.


Sommar?



själva livet står och skrattar

Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot.
Du vill alltid vara fri och leva ut.
Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

RSS 2.0