Ska vi sova

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag försöka blogga.

Jag har en skoluppgift som jag skiter fan i och jag har inte färgat håret på snart 2 månader.
Det är typ de som händer





/SL

Dagen efter

Igår var hur kul som helst., aldrig varit med om liknande. Ska lägga upp snyggers bild på mig imorgon från kvällen. Glömde mitt usb på praktiken.
Har haft något att gosa med på praktiken igår och idag 2 st boxrar(hundar). Bäbis och Härta. Udda namn med de var goa iaf. De gillade mig. Nu sova!

/SL

22 måndag

Ännu en helg har gått och även en Måndag. Helgen var trevlig med besök och häng och någon öl.

På onsdag ska jag på Bulldozers 5 års fest. Hur spännande som helst, en reklambyrå har inte en vanlig fest, utan de ska ha Japansk fest. Ska serveras sushi, sake, japansk sång, dans och öl, inte att förglömma karaoke.Det är så Sofia kommer skämma ut sig. De kommer vara massa mer grejer, coola grejer, inga vanliga.

Orkar inte göra skolarbete.





/SL

guess the year.

Försöker hitta vilket lägenhetsnummer vi har, finns inte. Då skiter jag i de. Om nu skatteverket säger att nummret är fel kan inte de berätta vad de rätta nu är.

Nu är de helg och imorgon ska jag jobba 9-14. Vääärt. Mer pengar i mellandagarna. Nu ska jag laga tacos. Täääcos.


Uhh uh

Jag nyser så jag tror jag kommer spräcka halspulsådern. Vore hemskt otrevligt.
Livet rullar på, vilket tiden gör hemskt snabbt också. Händer inget spännande. Sprang intervall igår med Molly, hon var helt död sen. Då vet jag att jag gjort något rätt för både henne och mig. Ingen roligt längre för jag får inte träningsvärk. De roliga med att träna är ju träningsvärk. Annars försöker jag få iordning här hemma också men de går seeeeegt. Tänkte jag skulle ha fest innan jul men städa först innan de.

Köpte mitt första klädesplagg på typ 2 månader igår också. Något med rosa blev de. 149kr. Gillar alla plagg för 149kr och mindre.
Ska berätta någon dag vad jag längtar till nästa vecka som ska bli sjukt spännande!

/SL

Allt i allo

Just idag är jag allt i allo på praktiken. Snarare springtös. IKEA nästa, tycker jag är bra, kan jag pass på köpa lite till mig. Men 26st ribba tavler. Händer ju.. haha hur fan ska jag bära de? löser de.

Jag är super glad. Hade sov besök på soffan inatt också. Stackars Angelica ville inte sova i bastu. Jag är glad att hjälpa till.

/SL

chili

Ännu en dag avklarad. Kommer knappt ihåg vad jag gjort förutom bett om att få cs5. Insåg ännu en gång att jag lärt mig något vettigt i skolan. Tro det eller ej men webbdesign och kodning och skit. Klarade tom av wordpress som jag aldrig suttit med. Fixar Fia. Dom var tom lite imponerade av mig. Woho. Kanske är mitt kall i livet.

Nu lagas det mat och jag måste få iordning alla bilder tills imorgon.

/SL

14

Ätit för mycket lösgodis? Tydligen måste man vara på gymmet i ca 5 timmar för de ska vara okej. Undra också vad "för mycket" är för vissa.. Tycker det är lite överdrivet men men vissa lever väl för de.

Jag sprang intervall med Molly förut. Gick okej hon krångla lite på slutet men de gick. Hon var faktikst duktig. Var nog skönt för henne också. Bara för jag upptäckt detta vill jag ha en kall vinter utan snö. Springa på löpband finns inte.

Snart middag @ hammarö

/Sl

sunday morning

Kan säga att lägga sig i tid en Lördag och gå upp i tid en Söndag är toppen. Borde göras oftare. Vakna ca 8.15 har ätit frukost och kollat DH och Gossip Girl. Nu tänkte jag faktikst sätta på mig träningskläder och försöka ta med Molly på en intervall tur. Sedan ska jag jobba. Ska bli kul och jobba och inte vara bakis. Efter beger vi oss till hammarö för middag. Trevligt. Tydligen fars dag idag.. (?)

Tog panorama kort igår också.. kunde väl varit bättre väder för de men de gick iaf. Ska försöka redigera iordning alla kort. Måste komma på ett repotage också...



/SL

Oh oh oh friday

Nu tar jag helg och de ska jag fira med att försöka springa en 30min intervall. Jag tror lite sådär på de. Sen ska jag äta flötig mat, hemma gjord dock men ändå.

A spiders touch


tjena Indesign

Min nya grej är InDesign. Tycker fortfarande inte om de men man lär sig. Praktiken går fint, ska berätta när ja gör något riktigt roligt. Nu ska jag göra lite skolarbete. Så där kul men så är de. Det som snudd på är hemskt är att jag inte stressar över de. Tar de luuuuugnt vettu.



sl

vad tråkiga vi är

Bloggar bra annars. Just nu är jag på praktik och tror jag kan något. Ikväll ska jag göra klart min boklayout på kvällskursen. Praktiken går bra, lugnt och tiden går fort just nu.. går väl över med tiden.
Igår fick jag punka på cyklen också.. fick åka buss hem på lunchen. Har Jonas cykel nu får väl se m en stund om den också har punka. Måste hämta hem den andra också..

/SL

War, huh, yeah What is it good for Absolutely nothing

God morgon morgon. Fredag.. då får man städa och ta de lugnt va? Ska åka mot världens bästa stället sen. Fagersanna. Kommer bli den bästa och lugnaste helgen på länge. Träffa mina gammla kära vänner och bara va. Borde gå igenom massa grejer men de hinns det med.

Nä nu frukost till greys anatomy och cougar town.


Photoshop

Jag försöker göra ett bokomslag som ska representera mig? Att läsa Anns instruktioner är den svåraste utmaningen i denna kurs. Jag kommer inte mycket framåt men jag lär mig en jävla massa. Leker och försöker komma på kreativa idéer , vilket jag aldrig har haft några. Haha.. jag är glad iaf.
Gjorde en grej med en bild på Jonas, hur lätt som helst men som absolut är snyggare på andra bilder som jag inte har.



Take care /SL

2 nov

Idag är ingen vanlig dag för de är Jonas födelsedag! Na min hubbe fyller 29 år idag. Jag har firat 26, 27, 28 år med Jonas.
Men inte kan vi fira de ordentligt, för jag ska på kvällskurs. Yäy nej.



Pussa

One week

Om en vecka börjar jag praktisera på Bulldozer. Jag är nervös sen kommer jag inte vara van vid att göra något på dagarna. Varit bortskämd nu i en massa månader. Rer sig.. snart ska jag hämta hubben på jobbet.
Inte gjort mycket för dagen heller.

/SL

RSS 2.0