TV

Kunde varit en roligare dag idag men det gick, fint var det.

Känner dock en lycka av att tv-serier har kommit igång nu. Nog för jag fortfarande tittar och följer endast gamla serier som ballat ur för längesen. Ska kolla runt på nya en vacker dag, har sett en iaf som verkar bra. Återkommer med vilken det är för det kommer jag inte ihåg nu.

Längtar tills imorgon. Då ska det gås med hundar igen i skogen. Så roligt när man gör något som hunden tycker är roligt och som tröttar ut. Sen imorgon kväll bestämmde jag och syster att vi skulle gå ut i Skövde och dricka vin. vi fick även med oss Angelica vilket blir toppen!



forest

Idag har jag, Angelica, Molly och Sita vandrat i skogen. Vi hittade även svamp (kantareller) vilket var rena lyckan förmig efter att ett huggorm korsade min väg och jag ville springa hem och spy. Äckliga monster till "djur".

Hundarna skötte sig ypperligt vilket var roligt. Så på onsdag blir det playdate igen och kanske lite spårning.

Träffade Carro och lilla Ebba idag också. Uja mig vad hon har växt den lilla tösen. Kul att se dem iaf och få höra lite skvaller och andra smaskigheter.



.

Jag är hemma i Fagersanna. Vilket är som alltid himla trevligt.
Syster kommer imorgon men först ska det vara skogspromenad och träffa gammla kära vänner.


Jag har också äntligen gjort mitt jordnötssmör. Blev awesome!



.

Ah jag har träningsvärk och mina ben är slut. En vacker dag slutar jag ha träningsvärk.
Idag fortsätter vi, kommer bli tungt men de ska gå!
Lite kondition i 30 min sen blir det Core 30 idag, ev lite bröst också men jag ska köra bodypump imorgon vilket alltid tar kål på mig.



.

Eftersom jag är helt pank tänkte jag ändå kolla igenom internet efter en trevlig vinterjacka och andra trevliga höst/vinter kläder. Spana går alltd.

Idag är lugnets dag. Tvättar och ska träna senare.
Ska även titta igenom mina två fotoböcker jag har för att bli lite mer inspirerad.





Hotellrummet i NY!

american girl

Tips:



don't tread on me

Mycket bra låttips.
Förövrigt den bästa låten Metallica gjort enligt mig och Jonas.





on the day

Jag försöker söka jobb och strukturera vardagen. Satt i två timmar förut och bara skrev saker som ska göras. Kändes bra, jag är en person som måste skriva allt på papper. Kan skoja till det också med lite färgade pennor.

Fått jobba hela 4 timmar extra i barnpassningen också. Det är iaf lite pengar det och samtidigt försöker jag träna. Här ska de bli ändra på kroppsformen hade jag tänkt mig utan att gå på någon speciell diet. Får se hur det går. Tänkte prova fram till jul och fungerar det inte blir det säkert LCHF. Något jag verkligen tror fungerar men jag ska försöka själv med kolhydrater.


up up and away

Det händer grejer. Jag håller fortfarande humöret uppe, så gott som det går och jag har inte fått några större dippar än av alla dess olika anledningar.
Att söka jobb är viktigast just nu.


Eftersom det var 11 september igår och 10 år sen World Trade Center föll bjuder jag på denna bild.
Arbetarna som bygger minnesparken och Freedom Tower (One World Trade Center) har lunch den 31 aug 2011.


Vem gjorde vad?

I USA är Britney Spears låt I wanna go poppis och det enda jag kunde känna när jag hör den låten är Eric Saades Popular. Visslingarna tyckte jag först men låtarna är ganska lika. Här kommer ett dåligt exempel.


MIN

Idag är ingen vanlig dag för det är min 25-årsdag!


Make his fight On the hill in the early day

Musiktips
Hoppa fram till 1:49 om ni vill missa introt.




Hemma

 

Hemma hemma igen och ska ta tag i livet. Söka jobb, göra klart c-uppsatsen, vilket är himla nära nu. Allt rer sig och tar sin tid. Ug. Nu ska jag äta min favortit middag, nämligen smörgås.





RSS 2.0