happy new year

2010 går mot sitt slut. När jag tänker tillbaka har det varit ett lagom år alltså allt har flygit förbi smärtfritt.
Finns endast en helg som sticker ut detta år som alltså blir det roligaste 2010. Svenska Rallyt! Sjukt roligt, till detta ska också vetas att jag var nykter och fick köra på tre fulla män en hel helg. Jag trodde de skulle bli päst och pina men oj så fel en kan ha. Nu är det lite mer än 1 månad kvar till Svenska Rallyt 2011.

2010 är också året då jag fann Justin Bieber.



Jag önskar mina vänner ett gott nytt år. Ta de lugnt ikväll.


/SL

homecoming

Klippning klart, slingor nästa?, Molly förstört en kattmatskål.
Så mycket har vi hunnit göra idag. Nästa anhalt, annhalt, annhallt. (ordet gick inte ens googla fram rätt svar) är iaf mamma. De tycker jag ska gå igenom mina grejer.



heartless rastlös ramlös



All I can say is that my life is pretty plain

Jul är över för i år, vilket jag tycker är så himla tråkigt. Jag är nog den enda som säger på annandag jul att jag är ledsen att julen är över och att jag redan längtar tills nästa år medans alla andra mesta bara är glada att de är över.
Men nu ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter och nya saker(mobiltelefon). Woho!
Vem vet kanske något annat också.

Annars är allting lugnt här i Fagersanna, jag går med Molly och väntar in Jonas imorgon. Ska klippa mig imorgon kl.12.00. Kunde varit mer spännande men de kommer de inte bli. Här ska de växas ut.


Dags igen

Jag är i Fagersanna, kommer vara här tills nästa år. Jonas åkte hem idag för att jobba och jag blir kvar här med Molly. Inga fel i det.

Fick en dammsugare i julklapp. Den var faktikst önskad. Kanske skulle ta och skaffa mig en macBook pro bara sådär. He he


/SL

dan före dan

Nu ska de plockas och städas lite här hemma och packas också för den delen. Se beger vi oss hemmåt Fagersanna.
God Jul alla.


Molly idag(troligen väldigt värt att läsa)

Molly hade som vanligt härjat med Almas matskål både innan och efter lunch. Det är precis som vanligt. Den står dock på en ny bänk i köket som är ganska hög. Men hon lyckas.
Det intressanta kommer nu. Igår åt vi pasta, jag lämna massa kvar i grytan för jag var lat och gick och lade mig. Spisen är lägre än bänken, pastan låg i en ganska hög typ 4 liters gryta. Pastan var borta. Ingen har slängt den. Mollys nya grej? Jaga mat på spisen?

Sen lukta hon verkligen apa i munnen eller så lukta hon bajs av all skit hon faktikst äter. Jag skojar inte, min hund är skadad och hon gillar bajs. Gärna kattbajs och fryst bajs.
Mitt stora projekt idag var alltså att borsta tänderna på min lilla lilla toffs. Jag har knappt lyckats en gång innan och jag var bered på attacker mot halspuls ådern. Men det gick hur bra som helst, kanske överdriver lite men de gick iaf. Hon är inte direkt villig att öppna munnen men hon gillar tandkräm så efter ett tag så går de kanske lite ev.

Efter det fick hon ett ben som hon nu på 2 timmar har tuggat i sig utan att andas, hon andas endest de hon behöver kan jag lova iaf. Hon tjostar och chippar efter luft så som jag gör efter gått upp för Bulldozers trappor.
Bulldozers trappor är en historia för sig själv som jag ska berätta för er en annan gång.

Hoppas ni tyckte detta var roligt. För de tycker jag. Hon är allt en söt liten hund som matte älskar.



God Jul och trött

Huuuja mig vad jag är varm trött och sleten.
Ska leka lite med min nya vän geten.
Jag vill faktikst hem, måste fixa allt för torsdag för imorgon ska vi till hammarö.
I detta ska jag träna också. Känna mig lite duktig innan jul.





Kött haaj/SOFIA




Kändis morgon

Började morgonen med att Björn Starrin(Pölsa) stämplar in på praktiken. Vilket jag som är kändiskåt gillar. Han bjuder ju på sig själv.






4 advent

Firade jag på gymmet. Inte tränat på evigheter så de var allt spännande och skönt. Värsta hurtig då. Ska väl kunna försöka med någon gång till innan jul.

Nu ska jag duscha sen kommer Jonas lillebror Carl hit så ska vi äta tacos och annat gött.


vh1(old)?

Vh1 nya namn? iaf på våran tv. Får kolla upp de om de finns andra nya spännande musik kanaler. Jag gjorde ett försök att bli lite ljusare i huvudet igår. å visst vet ni de blev lite ljusare men jag och mamma får jobba vidare på de under julen. Idag blir det fest. Ska bli skoj ju färre människor desto bättre? jag tycker de. (ibland)

Angående Sanna så vet jag inte om hon gett upp totalt. Ska ställa henne mot väggen sen om en stund.

Allmänt överlycklig över att Jonas ska få ny hjälm!! Woho tack pappa Eje. Sofia är nöjd och känner att hennes pojkvän kan överleva om han olyckligt skulle slå i huvudet. Menar den han har nu är typ 7 år gammal och de finns silvertejp på. Så ska det inte vara.



Ser råttfärgat ut här. Så det ska vara

/SL

16

Idag posta vi julkort.
jag försöker färga håret. Får se hur detta slutar. Lite orolig allt.
Uh vad denna blogg är precis spräng töli.
Vad vill ni veta?




Fråga som behöver svar


Till ni få som läser denna blogg: Är Keso gott? Vad smakare de?

Snälla svara då om ni vet!

puss haaj Sofia

schemaändring

Efter mitt dryga jobbpass igår åkte jag hem till Andreas där alla andra befann sig och festade. Jag var inte speciellt sugen på att börja festa så sent men jag fick med mig 4 starköl från jobbet. Alltså de som var här glömde. Jag tog mig en öl iaf och följde med de andra på krogen. Gillar konceptet av att börja sent. en hinner inte dricka något vilket blir ett bra resultat dagen efter. (alltså inte bakfull)
Det var trevligt iaf. Nu jobbar jag igen och de är toppen koppen skoj.



I de lugnaste vatten…

Buss, Jönköping

Tjej ~18 (till kompis): Ibland, när jag känner mig riktigt kaxig… Då brukar jag duscha extra länge och skratta åt de som inte har något vatten!

tjuvlyssnat.se 


Vad hände?

Jag spenderar min lördagkväll på jobbet. Jag jobbar mellan 18-22. Roligare kunde jag spenderat min lördag. Ska berätta att de ända jag ska göra här i 4 timmar är att sitta själv och se till att de inte river stället. Tänkte sätta mig och kolla lite på Vänner snart, dags för att se alla en gång till.

+ än så länge
-Pepparkakor
-De spelas Muse

Uppdatering kommer ev.

/SL

Country House


All I can say is that my life is pretty plain

Jag har tappat de. FEL FEL FEL.
Så det var de jag ville få ut.

Annars, inget som vanligt, det rullar på. Idag ska jag få besök och här ska de mysas. Det är det bästa. Imorgon ska vi ge oss ut på isen och pojkarna ska crossåka. Jonas är som ett barn som väntar på julafton inför imorgon. Faktikst ganska gulligt.


Burn

Städar som fan och härjar med tagentbordet. Iaf jag ska julpynta. Lådan har stått på golvet i en evighet. Nu ska tiden tas. Ska ställa upp min julgran alldeles förtidigt som alltid. Men eftersom jag aldrig är här på själva jul får den pryda nu innan. Julgran är det bästa! ska hänga upp min lilla anka jag fick av Jessica. Den är grym!
Gud vad inte intressant att läsa. De får i leve me.


Nu är det jul igen

Befinner mig i Fagersanna. Hur skönt som helst och framför allt, här finns snö. Rättare sagt mer snö, fin snö. Molly har lekt några timmar i snön och är nu helt slut. Jimmy och Jonas har satt upp massa ljusslingor och möblerat ett rum. Själv har jag städat. Här är det kul att städa för skillnaden blir så stor.
Allt är gött bara.



En gång var jag 20 år ung och Peter skulle fylla 1 år.

/SL


1 dec 2010

Även detta åt blev det 1 dec, en jävla kall sådan också.
Jag vill åka hem till Fagersanna och jag vill ha jul. På fredag åker jag hem över helgen iaf. Mysigt värre.

Idag ska jag mysa med en del av de goers töser :) Ska bli skönt fast jag borde göra magasinlayout. Men hur kul är de?


/SL

RSS 2.0