-

Igår städade jag hela dagen! känns lika stökigt igen.. Sedan helt spontant drog jag hem till Frida, där hon och Sara var, tänkt utgång sedan. Det var ju löning helg så alla skulle ut, alltså groteskt med folk. Hamnade iaf på Pitchers där jag aldrig varit. skit coolt!
Idag kom Jonas hem också, skönt, och så är jag tvungen att jobba. uja mig.


••

Jonas är påväg till Riga. Jag är hemma, har haft filmkväll med Angelica och Frida. Vilket var trevligt. Jag är trött, imorgon ska jag städa, jävlar vad jag ska städa!, typ det jag planerat. Jag ska se på Blow också, underbar film.


big girls don't cry

Idag är det bättre väder, bättre humör, jag gör något viktigt. Känns bra.
Målet idag är att plugga så mycket som går sen ska jag träna. Tänkte mig Core, bröst och någon övning för mina skuldror. Mitt mål är att inte vara en sjukskriven fjant utan ska ta hand om mina jävla skuldror, nacke med andra skadade kroppsdelar.

Min och systerdotters låt sommaren 2007


-

Jobbar framåt med en design. Men ingen stress, orkar inte det, sjukt trött.
imorgon ska jag träna, mycket trevligt mål.

Everything is fucked, everybody sucks


It's just one of those days
When ya don't wanna wake up
Everything is fucked, everybody sucks.
You don't really know why
But you wanna justify rippin' someone's head off
No human contact
And if you interact your life is on contract
Your best bet is to stay away mother fucker!
It's just one of those days!



Jag är hur grinig och sur som helst idag. mest på mig själv och blåsten.
Ska träna bara för de.

Dream on white boy

Jag har precis sprungit. Hände där? Men det var himla skönt. Varit på bio också, borde gå tidigare fler gånger, en har sundd på hela kvällen kvar sen.
Annars är allt bra, försöker hålla mig glad.


-

Jag är uppe tidigt..vill sova mer egentligen.


-

Nu ska vi snart åka till Fagersanna! De känns hur bra som helst.


-

Har tränat på SATS idag med Jennifer. sjukt roligt och fräscht.. tror jag de när de är nytt men de var riktigt kul och roligt. Har även insett och fått order om att inte överbelasta och anstränga mina muskler vid skuldrorna.. måste fortfarande träna dom men insett att när jag känner av dem så slutar jag och stretchar ut muskeln istället. Värst är faktikst armhävningar, anstränger musklerna sjukt mycket då.. konstigt och tråkigt. Men de ska bli bra! jag vill inte vara eller bli någon fjantig sjukskriven jävel för mina jävla axlar, skuldror o nacke! De ska bli bra! ug.

Ska jag bjuda på någon mer fräsig låt kanske. jag har grym musiksmak.



-

Ännu en dag trallar snart förbi som alla andra. Jag ska hem i helgen, så är det med de. Ska träffa Malena som jag inte träffat sen i jul. Vi har nu lyckats träffa rätt och besöker Fagersanna samma helg. Mye trevli. bäst.

Idag ska jag träna för första gången på SATS. Jennifer drar med mig och jag hade då önskemål om att träna på SATS ute på Färjestad, nybyggt och ser as fränt ut från utsidan iaf. Wihoo spännande och taggad. De måste ha Celsius annars dör jag (nästan). Jag gillar mitt mesiga nJoy och kommer troligen älska SATS, men så länge jag jobbar på nJoy så är de mitt älsklings gym. kanske en dag i framtiden tränar jag också på SATS.
Vi ska basta efter.


But tonight I’m FUCKING you
Oh you know
That tonight I’m FUCKING you
Oh you know
That tonight I’m FUCKING you

 

Så ska refrängen gå. Lite mesig med löövin'

men tydligen så ska det censureras för att barn inte ska lära sig fula ord. Ha

 

Enrique är fortfarande het! Mmm.. frukost med honom.

 


-

Nu är jag uppe igen och simmar på ytan, sa ju de!
Precis diskat monster-diskberget.
Lagar mat.
Borde träna.
Borde plugga.
Får se vilket av borde de blir.

Jag är iaf glad igen.



tom

Jag lever och är nere på botten och simmar men snart så kommer jag nog upp därifrån också.

t.o.m

Sverige lyckades i ESC, vilket jag tyckte var himla roligt sen är det VM final i hockey idag och tacomys med gubben hubben tubben. Har suttit av 3 timmar på jobbet och faktikst pluggat vilket jag har lite ångest över nu, jag ska väl jobba lite också kanske. Får bli de nu den sista timmen.

Ska spendera tid sen på att blogga om min skräck för att dra ut tand imorgon.

Bara för videon var så snygg..


t.o.m

Jobbar och ska försöka plugga lite men ni måste lyssna på denna låt http://www.youtube.com/watch?v=u19G7vB9YLM Grymt bra! men lova mig att ni lyssnar mina kära vänner, rockbalader får man inte förmycket av.



Someone like you (again)


t.o.m

Pluggas sen jobb. Dagens låt


till och med

För er som kanske undrar menar jag inte tom som i ett glas utan det är förkortningen för till och med. Rubrik kan vara det tråkigaste och jobbigaste man ska kunna komma på.

Myskväll i kväll, skönt de, jag tycker väldigt synd om mig själv idag, bara för att mest.
Jobb blir hela helgen för att tagga inför att laga och dra ut tand på måndag. Jag är nervös.


tom

Sprungit VårRuset, sprang ganska mycket av 5 km iaf en 3 km om inte mer. Så mycket gick vi inte.. Jag o Sanna. Försöker plugga men inser allt mer och mer att jag inte är speciellt duktig på att skriva, jag todde jag kunde mer än vad jag faktikst kan. Botten när det gäller srivning, igen.

Jag längtar dock till sommaren, Zandra o barnen, Helsingborg, sola, jobba och USA. Det är nära nu och jag vill verkligen klara c-uppsatsen. Försöker.

tom

färdig simmad och gjort det jag ska. borde diska eller så låter jag de va tills Jonas diskar som han lovat. C-uppsatsen är så efter, eller jag är så efter. Jag är inte snabb. Ångest, ja. Ångest mer ja. fint väder, ja. Gnällig ja.


tom

Jag har läst och förstår all text (typ) men jag kan inte skriva ner något. Det är frustrerande och jag är ganska kass, faktiskt. Så känner jag nu. Nu snart vad jag tror så ska jag simma? shit, simma, jag har aldrig varit inne i Karlstad badhus, (vilket jag bor granne med också). de bygger också om så de ska bli lite kul att se hur det serut innan de river allt.

Haj haj

always

En fin lördag är snart slut. Jag har städat lite, solat, försökt läsa lite litteratur. Snart blir de filmkväll med fina flickor. Mycket fett hoppas jag på.!

ÄT

SKIT

vi tar pausen

Pausen tagen, jag väljer att blogga. Innehållsanalyserna gick bättre idag men jävlar vad timmarna ska gå fort då.

Hittade en död geting på skrivbordet också.. vart kom den ifrån? har Alma dödat?

Har svårt att bestämma om jag ska träna idag eller ej. Har träningsvärk än.. kanske ska köra lite core eller bara gå? vi får se.

Kom också på att jag ska springa 5 km om mindre än 1 vecka. Uh "springa", jag och Sanna längtar efter picknicken och vin/öl endast! Den 16 maj ska jag även till tandläkaren och spendera pengar, det är dock inte det värsta.. Jag ska dra en tand. Jag gillar tandläkaren, alltid gjort, men jag är riktigt skakis av att dra en tand.

Fryser. Kallt

dagen 3

Har pluggat idag, tvättat och läst Aftonbladet i pappersformat. Läsa den tog 1 timme. Läste om Usama historien och tänkte hänga med mer än att veta att han blev dödad.

Träningsvärken är riktigt brutal vilket är riktigt skönt. Jag är idag trött som aldrig förr med huvudvärk. Börja tro att jag är gammal för jag börjar få det oftare. Inte min grej liksom och skylla bort saker på det.


Kära vänner

Dags att uppdatera här också. Allt är bra, helgen trevlig, lördagen mycket trevlig.
Idag har jag gjort mitt första BodyPump-pass vilket var spännande och jobbigt. Ska försöka gå fler gånger, svårt att göra rätt första gångerna, mycket man ska tänka på. Träningsvärken kommer vara ond i ett par dagar!

I övrigt denna vecka ska jag plugga, träna, gå med hund, sova, se BigBrother och imorgon ska jag tvätta vilket är det enda som skiljer sig från alla andra kommande dagar.

Alma


RSS 2.0