Bött

Nu blire fest.. gillar min present. Ett tränings linne och en celsius. Piken är inte "träna Carro" utan man tager vad man haver på jobbet ibland. Men hej linnet är lila. Hennes färg eftersom hon ska ha fest med färgkod lila.

haaaaj /Fia

Peaches come from a can They were put there by a man

Jag är sjukt trött..
Läste precis i nwt varför de kryllar asiater i Karlstad. Svaret är att de tydligen stannar här när de reser mellan Stockholm och Oslo. Då vet ni!

Längtar tills imorgon, då ska vi fira Carro med fest. wohoo och jag är ledig dagen efter!!

Jag vill träna. Jag slutar 14.


Action



Gillar denna bild, eftersom det är typ den enda och första action bilden som jag lyckats ta.
Funkar liksom.

Puss haaaaj från Sofia o Mölly

Jag ska vinna

Jag ska försöka vinna något i någon fototävling under sommaren. Uh kommer inte hända men jag vinner ju aldrig om jag inte försöker. Som ni kanske förstår så är det med sommar-tema och jag ska ta en action bild när Molly springer i vattnet när vi bada förra veckan. Så roligt vi båda hade. Tänkte lägga upp bilden/bilderna sen.
Ska skicka in till nwt också. Molly ska bli kändis. HA ha

Skulle precis avsluta detta med att skriva /Fior sen rimma vidare på de till typ tior. Vilket iaf påminde mig om en ganska roligt kommentar jag sa till Jonas för en massa år sen (typ 2). Hans mycket nu gammla ragg eller vad man ska kalla de, hette Emma och i hans gamla telefon som jag skulle låna fanns ju hans gammla kontakter. Hon hette på ett gulligt sätt Emma för en femma eller dylikt, min lilla dryga vitsiga kommentar då löd något såhär "-Varför fick hon heta så? Varför döpte du inte mig till Fia för en tia?" Kommer väl ihåg att Jonas skratta och kalla mig för dumma mongo eller något annat gulligt som han brukar :)

Han e goer min gubbe.

/Fia är mer värd än en tia


Tog semester

Ja jag hade inte tänkt skippa att blogga när jag hade mig en vecka ledigt men jag gjorde tydligen de ändå.
Nu är jag tillbaka i verkligheten igen och är nöjd över det dåliga vädret. Kan man jobba och vara nöjd.

Jag har iaf spenderat min ledighet hemma i Fagersanna. Mamma, Tomas och Jimmy kom upp förra tisdagen och spenderade dagen här i Karlstad. Vi gick på museum, IKEA och spela minigolf. På tal om minigolfen så ska jag berätta att jag faktikst vann över Jonas. Lite smått otroligt men skoj.  Åkte med dom hem iaf. tog de lugnt, bada en massa, på små äventyr med Malena i Karlsborg vilket var de roligaste på hela veckan. Plocka blåbär gjorde jag också(blir de massa bär och grädde nu), sen kom Jonas och vi åkte båt, spenderade hela lördagen i skogen medans Jimmy och Jonas fiska och blev dyng- uhhh. Sen åkte vi ångbåt på söndagen, de regna och va kallt. Men vi gjorde de bästa av de. Kul var de iaf.

Ska visa er bilder sen tänkte jag.

Haj haj/Sofia

jag borde få pris

ett pris för mitt hundraprocentiga och otroliga engagemang i denna blogg! Applåder inte nödvändiga men uppskattade! eheeee.

hej blogg, sanna här då som gästskriver i sin egen blogg. wunderbart eller vad säger ni.

Nu är det inte alls länge tills jag flyttar ut ur min lilla lägenhet och in i en lite större där det väntar två sambos, min kära pojkvän och min lite halv efterblivna katt. Lovely säger jag bara! :) Nervositeten börjar komma krypandes faktiskt då detta är första gången yours truly ska bo ihop med någon, jag hoppas att min annars lite söta udda personlighet inte plötsligt blir otroligt irriterande och inte alls så söt längre.. hrmmm.. han står nog ut :)

Annars om dagarna jobbar jag och sliter med min skurmaskin, äter glass,försöker bli brun och längtar efter festival. Sommaren går för fort och jag hinner göra nada känns de som. usch inte bra alls!

Så vill någon göra något fun, RING MIG. tack.

Så, flyttning på fredag och sen inflyttningsfest/födelsedagsfest den 14 har jag bestämt. Kanske måste diskutera det med min sambo också. sambo sambo sambo. KUl att använda ord man aldrig har gjort förut.
men iaf, kom den 14! (min födelsedag då faktiskt) jonathan ville ha amerikanskt tema och jag ville ha drinkafton, det går nog att köra ihop dem riktigt bra.

NU ska jag cykla till jonathan babe.

pyss haaaj

här är några lådor (tror jonathan kommer döda mig lite för jag ahr så mycke skit. ehe.)


Fortfarande roligt och de roligaste



Ni som känner mig vet att detta klipp är de roligaste jag vet. "-Var är mina puffar?" Haha älskar Magnus Betner.
Ha en super trevlig fortsatt Lördag nu tar jag snart mini-semester tills nästa måndag.
/Sofia


Oj vad alla kommer bli arga på mig nu

Jag vill seriöst ha vinter snart. Jag älskar sommaren också men vad skönt det är med vinter, en kan ju sova utan att svettas. Det är en årstid man verkligen tar de lugnt jämfört med sommaren. Sommaren är bara en massa måsten. Knappt en får vara hemma något..


/Sofia

Vi var på som sagt

på Jonas första bilbingo igår. grymt skoj.. men ingen vinst men nästan 4000.

 

Kött haj Sofia


Händer grejer i Tibro

Inga roliga grejer händer det i Tibro. Tydligen någon som blivit mördad och inte vart i Tibro som helst utan självklart i samma område som min mamma bor på(där jag en gång bott).

Finns inte så mycket info på aftonbladet eller expressen typ samma info. Och kära tidningen där hemma vet inte vad tidning på internet är så får ringa mor eller bror sen och ta reda på mer.

Ska berätta sen om vårat lilla äventyr.

kött haj Sofia

Passion, is our passion, in the moonlight, on a joy ride

Mitt lilla äventyr igår var att spela minigolf med 7 andra fina människor. Sluta jobbet 20.15 (självklart krångla de) men ut till Skoghall. Absolut min sämsta runda på jätte länge.. blev så arg. Inte så arg men lite iaf.

Idag väntar nästa äventyr som vi skulle gjort i tisdags men blir av idag istället. Berätta de tänker jag göra sen ikväll eller imorgon. Spännande va?


Oh hela 3 bilder på mig från hösten 2006. Angelica var och hälsa på mig i USA denna vackra höst.
Vi fick sockerkickar, posa med änder, hade picknick, krogrunda i NY och blev fulla även fast vi endast var 20, jag dansade på en bar(mest bara för att jag ville och kunde).

 

Roligaste resan till New York av alla de 5 gånger jag varit där är fortfarande den med Angelica 2006.
Trevligt med lite nostalgi såhär mitt i sommaren.

Kött haj Sofia

Jonas kommer hit med middag också, i en låda

Jag skrev nu egentligen ett långt inlägg om kännsla för vissa grejer men sen läste jag igenom och kände, "uh, vad löjligt". Så de blir ett mer strö inlägg som vanligt om helt ovärda grejer.
Så som att de inte blev något äventyr igår, utan de blir imorgon och nu ikväll blir de också små äventyr.
yy Jonas kommer hit med middag också, i en låda. Så snällt.

2 timmar kvar.

Peace Sofia


+++

Uh jag somnade som en sten 17.30 igår.. vaknade vid 21.30 och var allmänt sur för jag sovit bort hela kvällen.
Vi tittade iaf på Kick ass med Ramlösa och cola sen.. och den var ju inte alls så bra som alla säger.
Jag fick iaf lite gjort igår, jobbade, fixade och tackade ja och ansökte igen med kurserna inför hösten. Skicka också ansökan till csn, gick hur bra som helst. Älskar bank-id!
Sen sov jag riktigt skönt och missade helt att de åska. Denna vecka i övrigt är de bara massa jobb jobb kanske ska på mysigt äventyr med Jonas ikväll. Funderar på att ta med Molly också, skulle vara himla mysigt iaf.

/Sofia

Sömnbrist, trött men lycklig

En helg i Råå med fint väder gör allt. Man blir brun, dricker öl, grillar ryggbiff och njuter av livet.
Men straffet kommer idag. Vi såg på finalen och åkte efter den, kom iväg vid 23.35 och i Karlstad var vi 05.15. Jag körde till Göteborg sen sov jag faktikst nästan hela vägen hem, vilket är 3 timmar(typ). Man sover inte som en gud i en bil precis, stel i hela ryggen och nacken. Fy. Nu kommer ju själva poängen.. jag började jobba 06.15 och ska sitta här och vara dyngtrött till 14.15. Men helt klart värt de, kanske eventuellt.

Happ happ, ska glo vidare ska lägga upp bilder sen.

/Sofia

Helsingborg

Ah men visst vet ni. Jag, Jonas och min bror ska fara till Helsingborg imorgon eller vi ska till fina Råå rättare sagt. Till Jonas mamma Sonja. Kan inte förklara hur gött de är att vara där. Öl och sol hoppas jag på, de enda jag ska göra. ug.



/Fia

Min pappa är fotbollsproffs

och jag har ingen mamma?
Cristiano Ronaldo 25 år har tydligen blivit pappa. Han har flickvän men hon är inte mamman.
Riktigt förvånad blev jag och väldigt oväntat. Ah läs mer här.




Kära barn

/Sofia

It's true

Jobba, sova sova sen i helgen ska vi till Helsingborg. Mm öl och sol.
Kanske behöver klippa mig?



Jag har bestämt mig

Jag ska åka till maxi sen och köpa hårfärg, mitt hår kan inte längre se ut såhär. Frågan är om jag ska köra på mörkbrunt som innan eller hitta på något roligt. Vi får se.

Jag ska till USA ha ha jag längtar! kommer gå hur fort som helst. Vill också berätta att de kommer bli en extra upplevelse för mig. Jag kommer få åka till Norge! Ja jag vet att jag är efter men de kommer bli grymt. Vi ska flyga från Oslo och hämta upp Johan(Lars) på jobbet innan. Niiice med tanke på att planera, Carro planerade redan nu vilken tid vi skulle åka från Karlstad den 9 september. Lite väl tidigt tycker jag.

Känner också för att inte önska mig något i födelsedagspresent utav Jonas.. Utan jag ska få köpa wtf jag vill i USA. Typ 3 par skor iaf.

/Sofia

Multipower

Jag är trött, vill helst bara sova. Men jobba bör man annars får man inga pengar. Igår härjades det efter 11 timmars jobb, kanske därför jag är trött, inte hunnit slappna av än. Det var himla trevligt och roligt igår iaf, vill jag allt göra om snart när jag inte ska jobba dagen efter.

Mitt mål är nu att ta mig till helsingborg i helgen. Hoppas hoppas.. vill stanna hur länge som helst egentligen. De är fint där nere.

Puss Fia

Att blogga

Jag har kommit fram till varför jag och Sanna bloggar ganska dåligt. Enkla svaret är vi har ett liv. Att jag lyckas med att skriva två blogg inlägg på.. uh mindre än 2 timmar eller 1 timme? Det är för jag har precis ingenting annat att göra. Jag är fast här och de enda jag kan göra är blogga.

Kankse skulle ta och berätta om något roligt då. Alma kan numera aldrig få barn, hon är gör söt med en tratt på huvudet och staplar sig fram. Iaf gjorde hon de förut. Hon är söt. Hon hade tydligen öronskabb också, vilket jag blev lite förvånad över. När Svante hade de kliade han sig så han skrek, har därför inte tänkt den tanken ens att Alma kunnat haft de sen hon typ föddes. Hon har knappt kliat sig i örat.. Jaja de ska fixas de med :)




/SOFIA yy


OME

Oh my god säger jag.. OME är Oh my Edward, läste på aftonbladet att twilight-fans skriver så. En gnutta av mig får en kännsla av pinsamt, dö, uhh. Så känner jag även när nötter apploderar åt filmen i en bio-salong?! What's up with that? Vilket folk självklart gjorde när vi var och tittade på alla twilight filmer.
Sammanfattar den kvällen också. Filmen var bra(eclipse, de andra är också bra), vi fick subway macka, popcorn(inte den minsta) och dricka. Uh lätt värt 275 kr.

Jag vill hellre vara ute och bränna sönder mig än att jobba. Men heeey jag får åka till USA för de pengarna. Niiiice
idag beställer vi biljetter.




Puss haaaj - Sofia

hål i väggen

Jobba, städa, svettas,diska och svettas lite mer. Finns ju roligare saker jag vill göra idag!
Har städat min lägenhet lite grann för snart kommer min uthyrare och ska se på mina väggar och inspektera alla hål, ysch jag har många saker upphängandes vilket innebär måånga hål. Och varför ska hon göra detta? JO FÖR JAG FLYTTAR IN HOS JONATHAN OM NÅGRA VECKOR. mhmmmmm. Fick min lägenhet uthyrd redan första Augusti, I like it a lot. Så snart blir jag boende på Våxnäs och alla är välkomna på saft och bulle då.

Var och köpte en toalett till dexter igår (min kisse) och fick gratis kattsand på köpet, det gillar vi! Den är jätte stor med tak och lucka och filter och kosta lite pengar och det luktar inget ur den och den är asbra och Dexter har ingen aning hur man tar sig in i den. suck? Jag vet att han är lite egen men ändå.. PUTTA PÅ LUCKAN PUCKO. Får nog ha en lektion i hur man tar sig in och ut från en kattlåda. Ingen sa att livet är lätt (Y)

Nu ska ja äta äpple

Puss haj Sanna

ps3 och blåbär

Min nya grej är blåbär. Svin gott inte ens sura bär och typ de nyttigaste bären man kan äta. Jonas hitta även en fräsig grej på ps3:an Ett program som man kan kolla musikvideos på. Hur grymt som helst.

Jobbat en stund idag, solat och försökt doppa mig i svinkallt vatten. Tacka vet jag "Ölen".

Puss hej FIa

RSS 2.0