Hard work

Har introduktionsvecka på the phone house. Hur mycket som helst att lära så kom till mig sen när ni ska förnya och skaffa ny telefon. Fia fixar. Måste lära mig.

Ska ha ett viktigt möte imorgon också med företaget och jag är rädd. Fruktansvärt rädd så jag blir handlingsförlamad. Förhoppningsvis går det bra..


Social

Shit pommes, jag har efter många om och men börjat använda Instagram. Sociala nätverk i våra hjärtan.

Har svårt att inse att jag faktiskt ska börja ett nytt jobb och lära mig nya saker och utvecklas! Det kanske börjar gå bra nu.

Ch hay


Senaste nytt

Jag har utökat mitt liv med ännu ett jobb, säljare på the phone house. Tro det eller ej men det är inte så många timmar och jag ser det som en chans att utvecklas och lära mig sälja. I det nystartade företaget behöver jag kunna sälja så jag hoppas det blir bra.

Får se hur detta artar sig. Känns som jag har bra flow nu.. Hoppas de håller i sig.

I helgen var jag och Molly i Göteborg och hängde med fina Skaraborgs töser. De bästa liksom. Shopping, fett, vin och gott bestod den av.


Konk

Tänk att jag upplever nya äventyr genom att blogga från mobilen och http://blogg.se">blogg.se appen.

Jag och Jennifer har startat/startar företag vilket ska heta Napoleon produktionsbyrå. Eller bara produktion?

Fått mig en ny mobil, iPhone 4 så lite bättre än den andra.

Jobbat för fullt i en vecka nu och hoppar idag in i barnpassningen en stund efter en dag av återhämtning. Sen blir det några dagars ryck med städ, jobb, kreativitet och annat för att sedan spendera helgen i Göteborg. Jag och Molly ska åka och ha riktig tjejhelg med Angelica, Malena och Emelie.

O hoj på er


RSS 2.0