v47

Tjänat lite mer pengar. Jobbade måndag och tisdag. Sedan pillat lite med hemsida sen gått med Jenifer och Lexie.
Idag har jag städat som fan, hann inte ens klart. Får fortsätta på måndag för helgen spenderas i Fagersanna. Imorgon blir det julbak med mamma. Lussekatter och snickerskakor har jag beställt att baka.

Blir gött med chilli och hederligt Fagersannahäng på kvällen.


Rock

Blev ingen spinning eller funktionell. Jag fick helt enkelt jobba istället. Gött de 5 timmar och hela dagen imorgon. Även torsdag men de var bestämt sedan länge. Awesome!

Dock lite skepptiskt till att vi har kakor här på gymmet. Varför? Jo E-M mamma kommer med nybakat typ varje dag. FY egentligen.

Jag håller även på att göra reklambladet till en bilfirma, vilket också blev att göra logga. Spännande. Tråkiga är att jag inte har någon tid att göra de eftersom jag inte är hemma. Tjuvar lite på jobbdatorn dock.
En annan rolig sak är att blogg.se är spärrat i explorer men inte i Chrome. Hur kommer det sig?



Så glad

.

Gjort ett reklamblad idag, får se om jag får någon feedback snart så jag kan blir klar. Sedan blir det spinning 45 och funtionell träning 55 min. Härlig tisdag de.


.

Jag är uttråkad, har sökt ett drömjobb dock och vill helst inte städa. vill ha något vettigt att göra och en klar hemsida. Jag ska göra ett reklamblad imorgon åt Jonas chef. Alltid något.


som alla andra 111111

Gillar att jag har 2 trogna läsare. Behöver inte veta vilka ni är men kul iaf.
Jag gör inte mycket med livet. Delar ut reklam, går med hunden, än så länge ändast det.

gått över 7 km idag med Molly, Jenn och dampig Lexie. Då vet ni.

RSS 2.0