Breaking the habit



Enda Linkin Park låt som är riktigt bra och det är en snygg video också.
Dubbelt upp.
Jobb sen födelsdagskalas.

åter

Nu är jag här åter igen. Denna sommar har jag inte orkar bloggat eller brytt mig speciellt. Men hej det betyder att den varit bra. Det är bra. Kan sammanfatta det så, jobbar tränar, hänger, myser, leker.

Snart USA!



in my skin

Ska snart iväg och jobba, började visst tidigare än vanligt idag. Är även himla glad idag och allt känns inte så jobbigt. Mottot "det löser sig" fungerar idag.

Jag är även pank.




Tillbaka

En liten uppdatering. Allt är bra efter omständigheterna. Det är mycket nu att fundera över på alla sätt.  Jag har nu iaf haft en veckas semester vilket har spenderats i Helsingborg, lite Varberg och hemma i Fagersanna med familjen. Ytterst mycket bra och trevligt ska ni veta. Idag bär det hem till Karlstad.
Kort får komma upp en annan dag när jag kommit hem och finner den ron, alltså aldrig.

När andra roar sig

När andra roar sig i helgen ska jag jobba, städa och tvätta. Idag är dagen handlar om mig. Jag ska mysa med mig själv och se på film och äta gott efter träningen vad det nu blir. Värmer iaf upp med tvätt vilket betyder springa i trapporna.
Jag ska sova helt själv i 3 nätter nu.. Inget skoj alls. Själv var att ljuga, har faktikst två vackra damer som kommer hålla mig sällskap i sängen och i övrigt här hemma.

Hoppas ni andra får en trevlig kväll.


RSS 2.0