dagen onsdag 2

Jag är fortfarande lika trött som i morses. Pluggandet gick sådär känns det som, jag är för besatt över att göra rätt, vilket gör allt svårt. Borde bara läsa och skriva och inte tänka så mycket.
Imorgon samma visa och jag ska träna core. Jag skiter i vilket och vad som händer, jag har längtat efter det därc corepasset i veckor nu!


dagen onsdag

Jag är trött och idag ska pluggas en himla massa. Helt slut är jag men det ska gå. Har inte så mycket mer att berätta än att jag önskar att det vore onsdag förra veckan igen.


att blogga i trädgården

Visst vet ni, jag kollar och utmanar om jag kan blogga i trädgården. Vi får se om jag lyckas.

Igår grilla vi och elda lite påskeld sådär spontant. Pratade även gammla fotbollsminnen vilket var himla fint.

Idag fyller min bror hela 33 år. det kan man inte tro men så är det och blir grill idag med, fläskfile 4 gången irad.
ska även nu se om jag kan kolla lite serier här ute.


Påskafta

Allt går som enligt planen + massa sol och lite brun. Jonas han har iaf fått en stor fisk (gädda 4-5kg) så han är nöjd för dagen. Molly är grinig och vill bara vara ute och skälla och vakta trädgården, även vägen på framsidan och tågrälsen på baksidan tillhör hennes trädgård. Söt men lite jobbigt hon är verkligen gnällig som en 3åring nu. Nu ska vi strax grilla igen, grillat är liksom godast. Det vi byter är marinad och vad som ska ätas till annars är det fläskfile för 3 dagen irad.

 


Snart kommer syster och barnen hem.
Snygg bild jag tog 2007 på mig och Peter.


Skärtorsdag

Första dagen på påsken enligt mig. Har sett några små barn utklädda till påskkärringar (faktiskt) trodde den traditionen var död. Grillat för första gången i år, vilket var snudd på de bästa i år (vad jag kommer på). Härjat massa idag och pluggat lite, imorgon blir det mer plugg. Ska bara diska (bada) Molly och fiska på kvällen. För er som inte förstod tidigare inlägg så är jag i Fagersanna. Troligen världens bästa plats att spendera sin tid på.


onssag 20 april

Idag börjar onsdagen med plugg, sen handledning. Jag mår dåligt över handledningen, vi kommer få pisk, vilket kanske är bra på ett sätt men uhja mig. Sen blir det lite mer plugg efter och sen bär det faktikst av hem mot Fagersanna, mamma, bror, katter och landet. Jätte (särskrivning) roligit ska det bli. Jätteroligt...




tisdag 19 april

Tidig morgon på universitetet. Plugga hårt till lunch sen plugga nyttigt i eftermiddag.
Tror allt min Jonas ska bjuda på sushi idag, mest för han är sugen på det och jag tackar inte nej.
Sen kanske träna lite.
Provade Power-Yoga igår också, svårt, jobbigt och nyttigt. Roligare än Zumba.

måndag 18 april

Ännu en måndag har snart gått förbi. Hunnit med intervju, plugga, laga mat och ska väl försöka träna och plugga lite till. Måste komma ihåg att lämna tillbaka böcker, uh skulle inteförvana mig om jag lämnar in försent nu. typiskt.


laugh

Tjuvlyssnat fick mig att skratta idag. hela 2 gånger

Två flickor ~8 står utanför Ica med två kaniner som de försöker sälja. En stressad man ~50 skyndar mot ingången.
Flicka 1: Hej, vill du köpa en kanin?
Mannen (förvirrat): Eh, va? Nej, jag tänkte ha kyckling ikväll…

En skolklass kliver på bussen, och det blir bråk om vem som ska sitta var. En pojke ~8 blir ledsen över att han inte får sitta bredvid sin kompis.
Pojken: (upprört) Jag ska ringa facket!

-

Denna helg är snart över och det har varit en bra helg. Mamma har varit här och vi har ätit gott och jag fick mig ett par nya löparskor, jätte fina tycker jag. Fick även löparstrumpor till dem, mamma är snäll men jag betalade iaf 400kr på dem, eller jag köpte ett par gåskor till mamma för 400.

Jonas hade även premiär i att tävla med cross, och även barmarks premiär för iår. Han har träningsvärk så han knappt kan röra sig idag. Han är dock himla otränad också, kondition mässigt, så de får han träna på om han ska orka kör 45 min i sträck om några veckor.

Sen var vi hos Andreas, och skulle ut på stan, vilket jag egentligen inte alls ville, var kul en stund och Jonas som vanligt tröttnar efter 30 min och kör Molly-kortet som alla andra gånger: "Jag vill hem och gå med Molly", "vi MÅSTE hem till Molly" och liknande.

Nu jobbar jag och imorgon ska jag på intervju. Jag är nervös. Himla mycket faktikst.

Städ

Här städas det och jag har klarat att byta min första dammsugarpåse. Spännande och som sagt man lär sig någit varje dag. Har även lärt mig att jag går hur korrekt som helst med fötterna. Slänger lite med hälarna i vissa skor men de va så lite så. Perfekt barfota! HA

Snart kommer Mamma mamma mamma min mamma hit. Hon ska på Jerry Williams som jag gav henne i födelsedagspresent. Får äta fin mat ute också, de gillar jag.

Nä städa klart så jag kan duscha.


Blondinbella, Zumba och FBK

Denna torsdag kunde varit som alla andra torsdagar men icke. Här har hänt mycket men utan stress.
Först lura Jessica med mig och lyssna på Isabella Löwengrig (blondinbella) på KAU, vilket var helt okej, inte de bästa men okej. Känner jag kunde spenderat de timmarna på vettigare saker som c-uppsats.

Sedan var de plugg hela eftermiddagen tills jag trodde jag skulle på Core, det var öppet hus på nJoy- Vilket betydde att Jag fick prova på Zumba för första gången. Det var kul men svårt, salza dans och sånt är inte riktigt min grej. lite styrka på de sen så var kvällen gjord, tyckte jag.

Icke! FBK tog guld och jag tog mig ner till torget vilket jag ville för 2 år sen också men aldrig blev av.  Vilket var ocksp helt värt de. Blev 2 öl och sen hem, just nu väntar jag på Big brother reprisen. Ska dock upp tidigt imorgon men jag kan lägga mig tidigt imorgon. För min mamma kommer och ska sova här! Woho

jag saknar ändå att ha brunt hår.
Bli inte förvånade att jag snart har det igen.

2

Har pluggat hela dagen, vill egentligen plugga hela kvällen också men andra saker behöver göras och en måste släppa saker för att det ska gå bra.
Efter denna vår kommer jag vara expert på sociala nätverk och twitter. En ska väl kunna något bra. Ska söka lite kurser till hösten också mest bara för att, jag vill som jag känner just nu inte läsa vidare men jag kan ju söka och sen tacka nej. Det är min plan.

1

De där med att skriva en rubrik är ju löjligt jobbigt. Försökte göra en design också men lacka ur och skriver endast medans maten kokas. Längtar tills det blir bilbingo säsong och få med mig Jonas på trav. Småsaker att kanske se fram emot. se så onödig information gillaröt jag

not

Jag ska ändra designen på bloggen här har jag bestämt nu. eftersom denna blogg nu mer är min blogg. Men ork och tid är projektet. Men de ska hinnas strax de också.
Nu har jag sen lunch och vidare plugg efter det. Sen endast lugn och skit-tv, kanske lite hockey men mest skit-tv eftersom jag redan tränat för dagen släpper jag de. Tog en löptur ner till biblioteket eftersom den bok vi behöver 1 inte fanns på universitetet 2 jag beställde den men var försenad från förlaget fick jag ett mail idag. Jag beställde för över en vecka sen. Blixten.

Ska berätta att jag ätit lunch och svarat på ett mail till nwt. De vill ses! woho de gjorde min dag!


keep

Dags och bli glada och skriva roliga inlägg här. Jag fick G på teori delen nu. Jippi för de.
Annars läser jag en massa.

Mitt liv i vår ska bestå av c-uppsats, träna och sova.


-

Norra värmland var Torsby för er som undra. Det var trevligt och jag har aldrig varit i en mindre bowlinghall. Vadå bara 8 banor?

hero

Idag har jag motionerat och nu ska vi iväg till norra värmland. Gillar norra värmland jag, det är fint.
Är lite gladare än på ett par veckor iaf.

min goding var tröttare än både mig och Jennifer när vi sprang.
Stackarn som tycker det är för varmt redan nu

who says

Har pluggat, tränat, lagar mat och lyssnar på Jennifers playlist. Ensam dock, Jonas säljer bil och köper motorcykel men snart är han hemma så vi kan mysa. Måste rycka upp mig någon gång, uja mig.
Kan berätta att mitt nästa inköp är Twister. sjukt roligt, aldrig trott något annat men har äntligen provat de nu. Ska träna som fan för att bli grym på de.


under

Jag är så sjukt trött och stressad. Jag måste få sova, så länge jag vill någon dag snart. Lider av.
Försöker läsa en massa men eftersom jag är så trött går inget in.

en ny tid

Idag börjar c-uppsats äventyret men först ska jag göra klart de lilla som släpar. Uj jag är helt förstörd, eller nästan iaf, en får väl överdriva lite.
Sedan ska jag iväg och jobba, undra varför man får jobba mer bara för det börjar bli vår? ja gnäller inte mer pengar åt Sofia!


tweet tweet

Mycket Twitter nu men ingen ide och tröttna på det, det ska allt hänga med ett par veckor till. Är onyttig som aldrig fött just nu och pluggar, de gör pluggningen lite roligare.
Igår kväll var himla trevlig, precis vad jag behövde.

om

Fredagen har gått förbi och det är lördag. Jag pluggar och behöver egentligen sova lite till men vem orkar det.

När kommer lugnet

Aldrig, jag har träningsverk. Vilket jag gillar.
Det städas, ska klippas, ska jobbas, ska umgås och på Danko Jones, ska skrivas, ska umgås, ska skrivas, ska skrivas och sist ska jobbas. De ska jag göra tom Måndag. Vi får väl se, skam den som har fritid.

Kunde egentligen dragit värsta aprilskämtet nu men vem orkar, hade varit kul, men nej, inte nu.

 




RSS 2.0