NOO

Min frisyr håller inte. Den är ful och kass.

/SL

Dagen då skolan började för sista året.. hoppas vi

Ikväll börjar min kvällskurs. Yummy för det. Hoppas de blir bra.
Hade en massa att berätta men jag tappade allt. Jag börjar få resfeber, orolig över att vi ska ha något stort i skolan som jag missar, men jag pratade med Ann i våras och hon sa att de löser sig och att de är lugnt så de borde ju gå bra. Sen tror jag att vi inte kommer med planet heller. Tror alltid de när jag köpt biljett på internet. Jag borde dock lära mig att de går bra eftersom jag beställt en himla massa gånger innan. Jag är en enda stor tönt.

Kom på en grej, tvättmaskinen funkar inte (troligen) jag kom inte ens in i tvättstugan. Nyckeln ville inte gå in.. jävla skit hus Rudsvägen 17 är! Har gjort två tvätt högar, en viktigt och en mindre viktig. Får väl åka ut till Hammarö och tvätta eller något. Vore ju gött och tvätta här faktikst.


Molly gosar med kuddar och filtar.


/SL

29 aug

Idag ska vi fira min födelsedag. en och en halv vecka förtidigt.. men vad gör de. Kommer inte komma till fagersanna förns i oktober igen. De är länge.. mamma var inte heller nöjd över de. Vi ska iaf äta smörgåstårta och cheescake idag. Kanske får något roligt.. fick en tröja av mamma igår. En stickad historia och randig.

/Sofia

I should get some sleep because tomorrow might be good for something

Resten av denna vecka blir det bara musik från Matchbox Twenty och Rob Thomas.

Under år 2006 tror jag att mina vänner lärde mig lyssna på en låt som heter Unwell. Riktigt bra låt med Matchbox.
När jag var i USA hösten 2007 hade Matchbox släppt en ny låt och skiva. Låten hörde jag många gånger på radion sen en tidig tidig morgon när jag var ledsen och förstörd satte jag på vh1. Låten kom och jag tittade på videon och tyckte jag kände igen han som sjöng. Mycket riktigt var det så jag fick reda på att Rob Thomas var sångaren i Matchbox Twenty. Jag blev förvånad och glad.

Nu dricker jag lite vin och myser.



Här är den riktiga videon för er som vill veta


/SL

I could change my life to better suit your mood

Idag i eftermiddag åker vi till Fagersanna igen. Olof ska med denna gång, trevligt, kan han behöva.
Klarade nog tentan idag också. Var typ exakt samma som förra gången.



På tal om Rog Thomas igår så är detta videon till första låten jag såg och hörde med honom. Gillade låten mest bara för han var snygg. Den kom 1999 då var jag 13 år och jag köpte tom singeln.


/Sofia

After my picture fades and darkness has turned to gray



Rob Thomas är snygg och otroligt bra


/SL


Wicker man




Jag hoppas jag klarar tentan imorgon
Jag är trött
Jag ska upp rekord tidigt
&
Tro det eller ej men jag lyssnar på Kent, gammla Kent. Inget större fan av dom men en del låtar är riktigt mysiga. Om 10 år kommer jag antagligen lyssna på deras 3 senaste skivor. Jag är inte blixten.

/Sofia


Home Home Home

Försökt plugga lite till idag, kommit till gränsen då jag inte vet vad jag ska plugga på längre. Gjort den gammla tentan om och om igen känns de som. Gjort de jag känner jag inte kan på. Låter de va lite idag och gör om allt imorgon.

Ska om ett tag ge mig iväg och träna lite sen vid 5 jobba några timmar med en himla massa barn. Var länge sen jag var i barnpassningen nu. Kolla om jag fått min lönespec också. Alltså lön den 27 är löjligt. 25 i mitt hjärta.
Dessa två veckor som är kvar nu ska jag leva som om jag är urfattig, så har jag ju levt hela sommaren. Inga problem så att säga.

Tycker inte om att de regnar.. ville ju gå till gymmet. Men men de rer sig.



/Sofia

Hope

Sjukt trött just nu och ändå har jag väl inte gjort något speciellt idag. Veckorna går så himla fort just nu, tycket nyss de var onsdag och de är de imorgon igen. Om 2 veckor sitter jag denna kväll och längtar efter fruikostbuffen som väntar dagen efter. Kommer vara ett evigt tjöt om den där buffen alltså.

Imorgon ska jag väl träna lite och antagligen jobba. Har förresten minskat 1 cm på lår och rumpa på 2 veckor. Tråkigt att magen inte kan minska men hej de var mer än vad jag trott iaf. Tränar kanske mer men jag äter fan inte så mycket bättre. Så de ska vara :)
Ska äta mig en snickers snart hoppas jag.

Haj haj/ Sofia


Would you do it with me Heal the scars and change the stars

Lyssnar på en  spellista som jag gjorde för kanske ett år sen, iaf den heter förr och är en himla fin blanding på musik. Hitta Bad Cash Quartet, dom var som glömda.

Har faktikst pluggat idag och jag fick hem cs5, bara Flash då men de är de jag behöver i 3 dagar till. Veckorna och dagarna går fort nu. Det bästa med att äta p-piller(tyckerjag), inte bara de man äter de för utan jag brukar alltid ha nedräkning med dom när man längtar till något. Vet inte varför jag skrev brukar för de har hänt 1 gång tidigare. När jag längtade efter Jonas när han var i Brasilien. Ringar iaf in dagen de gäller och äta p-piller blir snäppet roligare. 2 veckor kvar snudd på bara. Vet inte om jag längtar till frukostbuffe eller åka till USA.. hm.

Kom också på att de är bra att ha flera datorer. Alma har hittat sitt nya favorit ställe, vilket är datastolen. Inte min grej att störa katter när de sover eller flytta på dem heller. Känner mig som en elak människa. Så hon får ligga där och jag får helt enkelt flytta mig till en annan dator.



Oh my glömde nästa berätta för er som vet att Alma är väldigt liten. Hon börjar lämna de och bli en mer normal katt. Maten börjar sätta sig.

/Sofia


Flash cs5 on the way

Inte aning om de där blev rätt någonstans men vad gör de. Jag nös precis och de är så himla skönt uhh.. men jag är nog bland de värsta som kan nysa. Sprutar spott och saliv överallt. Mer än vad ni ville veta eller hur?

Väntar på att cs5 ska komma hem. Jävla Karlstad Universitet och byta program mitt i allt.
Här har ni nån bild från våran svamptur i Lördags.




Mollys nya bästisar. Hon är en himla duktig och snäll hund


5.5 million

Är tillbaka i Karlstad och på jobbet just nu. Åkte vid 11 och direkt till jobbet. Underbart, nästa söndag ska vi inte åka hem förns sent. Helst på måndag. Dopet var fint igår, roligt att träffa människor som man inte träffat på så länge heller. Ebba är hur go som helst.

Iaf innan dopet var vi hos Sven och plocka svamp. Andra turen vi gick, gick vi nere i hagen. Hagen där det brukar gå kor. Denna sommar gick de 5 kor, små kor(kalvar) och någon större riktig ko. Molly fick gå lös hela tiden och hon tyckte de va roligt med kor. Hon gick nära, blev rädd, morra lite, sprang iväg, korna följde efter och så höll de på iaf. Jag var mer rädd att korna skulle missbedöma och springa rakt in i ryggen på mig. Jag var iaf inte lika rädd som förra året men de korna hade horn.

Ska visa bilder sen på Molly och korna.

/Sofia

Snabb visit i Fagersanna i helgen.

Det kallas så när vi måste åka jätte tidigt på Söndagen. För jag ska jobba kl.14.00.
Men nästa helg bär det av igen och fira min födelsedag, då stannar vi så länge vi kan.
Anledningen till att vi åker nu i helgen är för vi ska på lilla Ebbas dop. Ska bli kul att få spana in deras fina hus också.
Jimmy kommer hem typ halv 1 i natt så vi åker till mamma och får mat och PAJ! Ska färga håret när jag ändå är där. Har så kort nu på endel ställen så mamma får hjälpa.


Ebba


/Sofia


I've been kicked around since I was born. And now it's all right, thats okay



Jag önskar jag vore Bee Gees, himla coola killar i väldigt tajta byxor. Älskar denna video

/Fia

Halaaa ahh igen lite synth!



Snygga miner som vanligt. Nej nu måste Molly ut och göra behov sen ska jag städa golvet i köket. Eller tvärtom.
Har verkligeninget kul längre att berätta. E får i leve me

Puss Haaj

3 år

Kom på att jag och Jonas firar 3 år typ nu, för någon dag sen. Inte så viktig,t vi ska iaf fira med fet mat a la schnitzel och fett. Riktigt gott

Har pluggat idag och ganska mycket faktikst. wow mer än jag trodde iaf.

/FIA



Synth?

Jag har en himla fin synthfrisyr nu..



Typ så missa en sida

/Fia

And I ain't gonna give it up, steady trying to pick it up like a call

Nu ska jag äta frukost sen til Kil och klippa mig! Spännande vad de blir.. vi får se sen.

Later/Fia





Afro

Jag och Thea var på afro idag. Sjukt roligt, jobbigaste passet jag varit på. Bränner mellan 600-700 kcal på en timme. Me like. Innan dess sprang jag kanske hela 700m med Molly i förmiddags och gick långt också.
Jag har svettats hela dagen och tänkte göra de en stund till. Jag lagar mat.. Jonas får sin favorit mat idag. Han är min favorit!



/Ky Fia

Happy b-day Säna

Idag är det Sannas stpra dag. Fyller hela 21 och jag tycker faktikst hon firar det på bästa sätt man kan fira en 21 årsdag här i Sverige.. Go all americanstyle.
Just nu gör jag mig vacker för denna fest..kommer gå sådär, försöker göra något spännande med mitt hår.

Grattis Grattis till Sanna!



/Fior

Its ma birthday

yaaaa its ma birthday! Nu är man då 21, fy och blä för att bli gammal! men jag får iaf dricka lagligt i USA nu och det känns... bra?
Så ikväll blire fest ala american style! jelloshots, beerpong, twizzlers och annat sånt som bara skriker ett sånt där äkta amerikansk filmparty (Y)
Men första kommer familjen och äter glass och dricker kaffe och sånt mysigt :)
Uppdaterar senare maybe baby!

The old one/ sanna

suck me

Har nu sett dvd:en Robsessed och lugnt säga att jag är inte alls så galen i honom som vissa tror, inte om man jämför med vissa andra. SHIIET säger jag bara. ROBERT PATTINSON OCH EDWARD CULLEN ÄR INTE SAMMA PERSON.
gillade också partiet där de pratade i en kvart om hans hår och hur det kunde göra en egen karriär. FUNNY.
Eller när en 40+ mamma satt med sin 15 åriga dotter och sa att hon ville bli biten av honom och föda hans vampyrbarn. haahahha, dog lite.

Jag må älska twilight böckern mycket, men jag är ej och kommer aldrig vara så jäkla crazzzy att jag campar i flera dagar bara för att KANSKE kunna se en glimt av mannen eller att riva mig på halsen och ber honom att suga blodet. I promise you that. :P

tack igen frida för en awesome present :D

I'm in love

Idag fick jag ett brev där de stod att jag hade ett paket att hämta ut på posten, så jag gick förväntansfullt till ica och fick uthämtat ett grönt paket...

jag har fått världens bästa present av världens bästa frida. Its awesome! Ni kommer dö av avundsjuka jag lovar. Jag vart lite avundsjuk på mig själv till och med! :o

HOW GREAT ISN'T THIS!? 
ROBSESSED! TVÅ DVD:ER MED BARA MASSA MASSA ROBERT PATTINSON. I love love :D haha



Och sen kommer älskling hem med ett paket också! OMG! JAG FICK VÄRLDENS FINASTE MOBIL. MHMMMMM :D
kolla kolla!
gladtjej.nu säger jag bara :D

(Ifall någon har missat det, så fyller jag år imorgon :D)
KOLLA PÅ FIIIIN



lycklig tjej säger baaaj! / sanna

Your world is my world

Jag ska klippa mig på Onsdag. JAg kan ju lägga ner att ha långt hår.. inte så att jag är jätte ful i de men jag är absolut finare i kort. Den bästa inspirationskällan man kan ha då är som jag säkert sagt hundra gånger innan är Robyn.

Något liknande detta http://www.youtube.com/watch?feature=channel&hl=en&v=rdyxEps1uXY (Gick inte bädda in)


låångt

/Fia

King of the hopeless will fall We’re gonna knock down the walls

Nu ska jag berätta en sak som säkert en del redan vet för de lyssnar på P3 eller bryr sig mer om musik.
Jag tycker detta är roligt att veta. Som ni vet i våras visade jag en två gånger I blame Coco feat. Robyn - Ceasar. En bra låt där Robyn har sjukt snygg frisyr.  Iaf det jag fick reda på idag när jag läste NWT på Njoy idag var att sångaren i I blame Coco är Stings dotter, Coco Summer (Elliot Summer). Där stod jag och kände mig förvånad och glad.



hurtful

Nu ska jag cykla till gymmet och efter de gå på secondhand med Carro. Ska hitta pocketböcker till syster.
Ska försöka pumpa ett däck på cykeln också.. det är inte så att jag inte kan pumpa ett cykeldäck men mitt bakdäck har bilventil.. vilket betyder att jag kommer spränga hela däcket.




Haj haj Fia

ola la. /Fia 2010-08-10 @ 19:49:51

Vad alla gnäller.. jag gillar att gnälla men alla gnäller på saker som jag inte gillar att gnälla. Bara gilla läget och köra.  Iaf gått 5 km med Angelica och Molly nu på skutberget. Värsta hurtig är jag nu för tiden och imorgon blir de gymmet. Jag har träningsvärk sen igår.

Nu mat.


Ocean City <3




Puss haaaj/ Fia

Här händer grejer

Vi möblerarom i sovrummet. Kommer bli smått men nice. Vårat nästa sovrum måste vara stoooort. Funkar liksom inte när Jonas ska ha störste tvn och allt därtill i sovrummet. buhu cute.

Måste städa mitt tagentbord.. de är äckligt!



Typ så fast tvärtom.. ola la.

/Fia

6 little eggs on the run they f*ck each other three goes

Denna spelas på gymmet.
Texten?



Bass Rockers vs DJ Pedros - 6 Little Eggs

6 little eggs on the run
They fuck each other three goes
Boom dubi dum
Watch out be safe

'Cause 3 little eggs had sex
1 win and 2 explode goes
Boom dubi dum
Watch out be safe so

2 little eggs in the sun
One sleep to long goes
Boom boom boom dubi dum

The Story ends with
1 little egg was blind
Make suicide, with pinbomb
Boom boom dubi dum

another story comes..




Don't confuse baby you're gonna lose your own game

Denna helg har gått lite smått i temat grekisk mytologi. Som sagt innan tittade vi på Percy Jackson i Fredags och igår tog jag och Sanna en tur hem till Angelica och där fick jag dom till att titta på Herkules a la Disney. Sjukt bra film är de..



/Frääääz -Söfi


I'll show you how god Falls asleep on the job

Med min gammla underbara Sanyo Xacti DSC-S3 med 3 megapixel från början av 2005 tog jag så mycket finare kort. Undra om den var mer behändlig?


2006

Fokus? Focus? sv/eng? uhh

/Tönt

varför blir jag fortfarande förvånad?

Människor.. vi lämnar de så.

Hade en jätte bra kväll igår med Emil och Helena. Molly hittade en pip-leksak som var det bästa i hela världen. Måste köpa en sån. Så kul att se att hon faktiskt tycker om en del leksaker mer än andra. Hon vårdar dom med kärlek så att säga.. haha.
Vi såg på percy jackson & the olympians the lightning thief.. betydligt bättre än vad jag väntade mig. Gillade dock inte orm-historien på huvudet. buuuh ormar inte okej!

herrå Sofia


americano

Nu har jag äntligen kommit iordning hemma i Jonathans lägenheten och den blev ganska mysig om jag får säga det själv! Jonathan tycker också de så de är naajs. Vi har heller inte dödat varandra än så det är ett stort plus, men det har ju iofs bara gått en vecka också..

Nu håller jag på att planerar min födelsedag också som kommer gå i american style, för jag fyller hela 21 år och vad får man göra i USA när man når den åldern..? jooooo supa!
Så den 14/8 blire födelse/inflyttningsfest på våxnäs, har skrivit det ett par gånger förut men upprepar. Presenter mycket nödvändiga och uppskattas mycket. är det inte så man säger?
Men iaf, människor kom och få er jellyshots och förlora ett parti beerpong tycker jag :)

Nu ska jag fortsätta leka med dexter.
Förhoppningsvis tycker han det är roligare än att sitta i Jonathans knä
puss haj sanna







RSS 2.0