-

jo men visst visst. Jag mår inte bra, jag vill verkligen inte skriva c-uppsats. Jag vill verkligen inte. Vad kommer den ge mig? ett helvete.

sur

Dance


ensam blogg

Jag har tydligen denna blogg för mig själv nu. Tycker vi röstar för att Sannas egena blogg ska hetta sannamontana eller liknande. Ahahhahah heheheheh LOL.

Lämnat in jävla-bajs-teori-paper-ät-skit. Firar med att städa hemma och dricka rödvin. Tant.nu men de gött och jag är så jävla trött.

Ska kanske springa ner på ica och köpe lite så jag kan bleka håret. Ska hänga med Jonas släkt imorgon så de är väl bäst att så någorlunda ut.


icke nicke

jag kommer inte kunna bajsa 1000 ord imorgon.. inte ens om jag vill.  typ 40 % chans att jag klarar de.
Men vad hade man gjort utan en Jennifer? Hon är bäst!

Lite mys på kvällen

Sjukt bra låt och video


-

Det gick bra på löjliga opponeringen. För bra jag vile bli dödad och sågad och att det inte var möjligt. Bara jobba på och bli klar med skiten.

När jag gick med Molly förut cyklade en härlig tant förbi där inte allt stod rätt till. Hon börja gapa på cykeln att "ungjävlar ska inte ha hundar" "de pissar ner och ser förjävligt ut" "flytta ut på landet" osv. Hon var riktigt ful i munnen. Brutalt. Men jag kan se i denna ålder lite lite positivt att hon kalla mig ungjävel. Sen skratta jag mest och förstod att inte alla hästar var hemma.

Mat kanske? Plugga? Har troligen hela våren ledig eftersom jag inte kommer klara detta. (innerst inne tror jag att jag klarar det med ev komplitering dvs)


bollarnas dag

Idag har jag andats och samlat ihop energi och känt att livet är värt att leva. Nya tag tas imorgon.
Det har unnats sovmorgon, lång promenader, chokladbollar och förhoppningsvis film. Sen får de vara bra för resten av tiden fram till kl.17.00 på fredag. Då ska jag njuta njuta av helg helg och att prata engelska.

Ni måste kolla in http://antiduckface.com!

http://antiduckface.com




en ensam och ledsam tid

rubriken lät mer tragisk än vad det är. Men klockan är mycket och jag bör egentligen inte sitta och älta detta mer.
Till det poängen.
För er som gillar The Strokes och Julien Casablancas. Jag skulle wikipedia lite på Impression Management och råkade göra detta på svenska och fick då reda på han Julien är son till grundaren av Elite Model Management och shit tänkte jag, det är rolig fakta. Skojar inte jag tyckte de.

Ship o haj



Teori I

Jag kommer inte på någon koppling till teori. Jag sitter fast. Jag sitter i en jävligt taskig båt och jag vill mest lida av.
Men saker rer sig och allting går, jag har gett mig fan på det!
Vill mest sova just nu




Rallysweden 2011

Rallyt är slut för i år och jag har enligt mig sett för lite rally. Men det har verkligen varit en toppen helg med fint väder.
Torsdagen var vi på travbanan, såg inte så himla mycket. betala 150kr för att se på en stor skräm va ingen höjdare. Men en träffa massa trevliga människor från Norge och Finland.
Fredag begav vi oss till Colins Crest för att se bilarna hoppa. Vi fick åka med buss med NWt. Fick baugetter (i mängder) matkuponger och himla bra platser. Tills nån ej svensk kom och ställde sig ganska gött i vägen för mig. Sen kom vi hem och sov till dagen därpå. Helt otroligt hur trött man blir av att hänga i skogen.
Lördag var meningen vi skulle ut på isen och pimpla samtidigt som rvi titta på rally. Men vi skippa åka långt och hamna i Karlstad och pimpla. Hur trevligt som helst! Gjorde brasa, grilla och Molly var med och var jätte duktig. trött blev hon också av att hoppa omkring i snön i flera timmar. Stackars tassarna var mest is i slutet.
Spanade dock på rallybilarna när de paserade här nere på gatan. Tycker nästan de är mer spännande.

Bilder tänkte jag lägga ut imorgon.


Boxet

Alltså jag är helt slut i armarna men inte de jag kommer ha ont i imorgon utan benen som vanligt. Hela jag skakar och jag har ingen ork i kroppen. Jävla box men de är sjukt kul som sagt.
Har städat också för Ante från Östersund kommer i natt. Ska snöa som fan imorgon, typ kanske 2 dm. Gött och pullsa i de till helgen. Ballesteros på de.


Putar

Min mage putar ut och är fet som vanligt. Den kommer inte puta mindre för jag går på box idag. Ska sparka på Johan idag. Box är kul! sjukt kul.

Min going sover bredvid mig medans jag knåpar ihop en osammanhängande text om teori och tv-spel.


Tappad

Igår var jag sjukt trött hela dagen, idag är det bättre, kl 8.00 var jag inte ens trött. Känns skönt det.
Ska göra skolarbete idag sen kanske ta mig iväg och träna. Undras lite över hur jag ska komma på 250 ord om ett tv-spel och en teori till de. Ballesteros på de.


- l

För att göra livet lite jobbigare för mig själv sket jag i att plugga idag. Kommer tycka de är hemskt osmart imorgon men det  är en annan dag.

Bara myser i mina fårtoffler.

Snart svenskarallyt. wihhoo va skööj

- h

Hemma efter att få köra runt på gubbarna. Trevligt men ändå inte, hade hellre varit hemma och göttat mig bara.
Men imorgon är en ny dag och vi ska fira mammas födelsedag. God tårta och ge dyra presenter till henne. De är toppen de.

- old









old me


- r

Lördag Lördag och idag ska jag skriva klart texten och grejer. Har trådlöst internet hos bror. de är faktiskt lite coolt. Sen bär det av till Hjo och mormor och köpa hundbur till Molly troligen.


- m

Chipp allt går bra. Inväntar Jonas för att fara hem till Fagersanna. Där ska de pluggas klart. Har läst allt ska bara knåpa ihop texten så de bör jag väl hinna. Annars är min plan att de ska vara lugnt och fira mor på sin födelsedag vilket är på söndag.


- l

För att glädja alla så har min kurslitteratur kommit och jag har även hämtat och hunnit läsa 7 sidor på gymmet innan träning. Detta kan sluta som en bra dag. Jävla ont i skuldran eller vad de är än.. äta lite piller sen för jag tror de är inflamation i muskelfästet. Nu mat sen läsa.


- 2

över två veckor ska de inte ta för att skicka litteratur te mig. balle så sur ja blir.
får väl träna och göra andra nyttigare saker. jag har ONT! lida av.


- g

Glasögonorm som jag är har jag införskaffat mig ett par nya. Känns konstigt, de är större och var inte alls så bra som jag hade hoppats och fick för mig de skulle vara.. eller så har de tagit fel. De är väl min vanliga tur. Eller en ren vanesak för de inte är mina gammla.

Har förövrigt införskaffat mig de tre Twilight filmerna som finns på blu-ray. Jonas var mindre nöjd att våra första blu-ray filmer blev just Twilight. Jonas valde de i blu-ray då får han skylla sig lite själv den godingen.

snart blir de tv-spel hos Angelica. De kallar jag de bästa sättet att spendera en Onsdagkväll.


- US

Jag har nu förhoppningar om att jag ska på bröllop i USA i augusti. Helt till mig och börjar redan nu planera bröllopspresent.


RSS 2.0