Söndag

lördagen är förbi och det var trevligt igår. Fast jag och bror min bråkade lite, de gör ont idag men vi är vänner för de. Är på jobbet har städat och fixat och försökt göra iordning här sen igår. Var inte så farligt.

Sofia


P-A-R-T-Y because I gotta

Hamen hamen.. visst är läget så. Idag ska vi fira Jonas. Jonas har inte firat sin födelsedag med vänner så länge jag känt honom. Tror iof han firade sin 25års dag. Men då kände inte jag Jonas. Jobbar lite innan, jag är nervös över detta också. Jag har verkligen ansvar, de skrämmer mig. Men det rer sig väl som allt annat. De är kolmörkt också ute.. huja mig. Så ska vi ändra på klockan inatt också.. huja mig igen. Måste påminna mig själv om att jag öpnnar 3 imorgon(om man tittar på en icke omställd klocka).

Hare gyyyt

Städning

Nu städas. Det roliga är att jag är taggad!


29

Ska iväg på massage snart och bodyscrub. Mycket skönt ska de bli för 200 kr. Sen ska jag städa som fan, får troligen städa imorgon med. Denna betongdamm är inte rolig, den är överallt. Försöka sätta upp hyllor i köket också så de blir fint och allt kommer på plats. Stryka upp gardinerna också.. Jonas ville ha vanlig kappa och hm.. jag gav efter men då blev dom gröna så båda fick lite som vi ville. Blir nog toppen fint.

Kanske ska lägga upp lite kort.











Ska visa en klar bild sen med möbler och det hela.

/SL

Big brother i all ära.

Jag blev glad. TV4 ska börja sända Big Brother. Lööövly kanske min mamma blir glad också. Hon följde den serien mer än jag. Bästa säsongen är klart 2002 och 2003 fortfarande.


Kolla in detta, sjukt roligt. Han har precis piercat näsan. Från 2003


/SL

26

Händer inte mycket. Försöker städa i ordning i köket och vardagsrummet. Vi har golv nu iaf. Annars är jag bara seg och vill tycka synd om mig själv. Mest nöjd för nu kan jag laga riktigt mat. Mackaroner och köttbullar är snudd på himlen.

Jag vill verkligen komma igång med träning också. Känns långt borta. Vad gör jag med min tid? inget troligen.

Just de, vi var ju i Ullared i Lördags. Vilken jävla miss. Hur mycket folk som helst och fick stå i kö i spöregn. Sen en jävla massa folk som bara var i vägen och jobbiga. Men fick med mig det jag ville hem så jag är nöjd ändå. Sen spelade vi Försvunna diamanten och Monopol. Toppen roligt.


/SL


24

Jag är absolut sämst på att göra det jag lovar. Har inte lagt ut någon bild på köket.Ska göra de men sen. Jag är trött och rensar i mina gamla kläder. Blir mycket slänga och ge bort, spara till syster. Inte speciellt mycket som får följa med mig hem.

Ska hälsa på mormor sen.. får se om jag vågar ta ett kort på henne.
Sen blire tacos och bilfärd hem med en nybränd skiva hoppas jag.


Julafton 2006

18

Idag kom polackerna och började riva köket innan lunch hade de fått ut precis allt och börjat spackla väggarna.
Finns inga skåp precis ingenting.. förutom spisen som ser väldigt mobbad och ensam ut.
Det blir nytt golv och nymålade väggar. Mer än vad jag tänkte men jag är lycklig ändå.
Molly sköter sig fint. Hon tycker väl inte att de är jätte roligt att hänga med mig inne i sovrummet hela tiden men hon suckar och gillar läget.  Alma är lika duktig hon.

ska visa bilder sen på framgångarna.


Är detta en söndag?

En söndag med gratis mat och fint väder jag inte får njuta av. Imorgon hoppas jag på ett nytt kök, underbart. Får se hur djuren kommer bete sig men de går nog vägen.. Hoppas jag. Försöker göra lite skolarbete, städa och annt kreativt på jobbet. Uppgift 2 ska vara klar i veckan. Hoppas verkligen jag kan konsentrera mig när de håller på att byter kök. De rer sig, de vet man ju. Det är inte första gången man har en skoluppgift.
Igår firade vi Jessica och de var mycket trevligt. Firade även Jonas pappa och lillasyster igår. Det var faktikst riktigt roligt. Jag börjar känna mig lite hemma i den familjen.
ne nu ska jag kolla lite på IKEAs hemsida om vad som ska köpas för min nya hobbey som är att organisera hemma. Eller jag ska väl börja när köket är klart.


/SL



Moby & Gwen




15

Idag är det fredag. Då tar jag helg, fast jag ska jobba sen men de räknas knappt. På måndag ska vi förhoppningsvis få ett nytt kök och tänkte då visa framstegen varje dag här på bloggen.

Ingen lust egentligen att skriva något. Gillar att fota igen. Det vill jag berätta.



/SL

Att göra något snyggt

Att göra något snyggt är helt omöjligt. Jag är väldigt kritisk mot mig själv och att jag är 100% nöjd med något händer otroligt sällan. Kankse ett foto har gett mig den kännslan. Undra varför jag vill hålla på med sånt när jag verkligen inte pallar (äpplet).
Jag jobbar på.


16

Jag har överlevt min första kryssning. det var en trevlig resa. Mest nöjd över den goda maten man åt. Men de bör lära sig göra normal efterrätt.

Köket blir gjort nästa vecka, så går de när kommunikationen inte lyckas i bland. Gör mig inte så mycket mer än att de är jobbigt att leva med ett kök i vardagsrummet i lådor. Snart måndag igen de går fort.



Östersjön

Ska visa min nya frisyr innan jag sätter mig på tåget mot huvudstaden och ut på östersjön med en eka. Kommer säkert bli kl, men jag är trött.





woho yäääh wtf

Alltså de där med en jävla titel är löjligt. Orka.

Jag har själv spenderat 3 timmar av min kväll på universitetet, inte värt de för fem öre. Det är jobbigt och rörigt.
Ska inte gnälla mer utan se fram emot allt skoj som väntar. Jag gillar dagar med planering.
Imorgon gymmet, sen klippning 13.30. Sen de egentligen viktigaste av allt. Nerpackning av de där jävla köket. Men de kommer förhoppningsvis bli grymt snyggt.

Sen kör vi en liten kryssning till åland på Lördag.SÅ sspännande min första kryssning. Hoppas allt går bra inga bråk och fartyg i sjönöd.


Otroliga framgångar

Jag har klarat springa mer än 2,5 km idag kanske 2,8. Jag är stolt nöjd och svettig. Woho nu kör vi lite styrka sen lunch mm.. världens starkaste chili con carne.


Svääätti.

/SL

Kom

Jag har börjat diska och börjat fundera på hur jag ska packa ner köket. Sen funderar jag mest på om jag verkligen måste plocka ner allt. Men jag tror de, vet inte riktigt om jag vågar fråga Martin polack om jag ska göra de. Martin är en trevlig sak och försöker förstå engelska och försöker desto mer göra sig förståd på engelska. Kommer ihåg han mycket väl när han för 3 år sen satte in den duschen som nu finns här, efter jag förstörde den Jonas hade. Då hade vi bara Alma och de tyckte om henne. Nu har jag en stor hund som absolut ska vara med överallt. Stackars dom som måste dras med henne, eller stackars mig som har en över nyfiken hund.
Tror vi kör vilodag idag från träning, beror lite på om jag jobbar. Imorgon hade jag tänkt försöka springa mina 2,5 km. Många tycker säkert de är ett löjligt mål att klara de men jag tycker de räcker gott och väl. Nästa projekt är att springa 5 km intervall. Yäy jag försöker.
Älskart.




/SL



run run

Jag är fylld av träningsvärk. Det är riktigt underbart, då vet jag att jag försöker. Igår och idag har jag tänkt tillbaka på min fotbolls år. Vilket var underbara år men jag trodde aldrig dom var så nyttiga för min kropp som de var. Jag var den lata fotbollsspelaren som hellst inte ville springa, men jag gjorde de ändå utan att få träningsvärk. Efter 1,5 km igår har jag stygg träningsvärk. Förr sprang jag nog de utan problem och utan att få träningsvärk. Fotboll är bra på de sättet att de blir intervall. Springer tar ut dig åthämtar dig och så gör man i 90 min. Underbar sport, jag vill spela korpfotboll.

 

 

Have a good one

/SL


Nu tvättar vi

Jag tvättar och försöker städa lite. Måste börja packa ner köket så de kan sätta in ett nytt nästa vecka. Åh jag längtar så.. Men måste ju skaffa massa nya prylar nu när man kanske kan vara i köket. Nya gardiner, nytt bord, men bord tar jag mammas gammla eftersom hon nu flyttar. Slänga större delar av köket. yäy.

Måste ta och klippa mig eller något denna vecka och färga håret.



JAg sprang ca 1,5 k

m idag. Jag är stolt, sprang längre än sist iaf :)




Kortare. Nu sicktar jag på mitt vanliga page

/SL



Jobba dag

Idag ska jag jobba. Igår var det hur lugnt som helst. Sov dåligt på natten för grannen hade fest med slagsmål och blod i trapphuset. Jag och Jonas tittade på nya Robin Hood den var väl helt okej. Roligt var de iaf.

/SL

RSS 2.0