Booom

När jag ändå sitter här och pratar på Facbook med en gammal granne och klasskamrat kan jag lika gärna uppdatera också.

Jag jobbar, solar och har hunnit krocka bilen sen sist. Det var inte mitt fel och Jonas är överlycklig för att jag krocka bilen. Annars njuter jag så mycket jag kan! Nästa vecka börjar semestern nästan ska jobba 2 dagar sen blir det Helsingborg, Varberg och Fagersanna. Längtar, lite rödvin där också.

Sist ska jag försöka skriva klart härcket!


Happy


tik

Allting är bra. Skönt att vara hemma, har dock ångest över att åka hem snart.. på söndag, men det är snart. Jonas kommer imorgon, de mysigt de. C-uppsattsen börjar ta fart, de kickar nu. Woho. Vi ska lämna in imorgon och jag tänker inte kolla vad hon skrivit förns kanske kanske måndag. Tidigast.
Iaf kör ett ryck nu med lite rödvin och skrivande. Mycket bra.
Ska skriva sen om hur duktig Molly är och hur kul jag har med barnen.

-

Jag samlar mig. Gör gött och ligga i ett rum med snetak och litet fönster och i min gamla säng som är det skönaste och bästa för min rygg. Får ta med den hem så får jag, Jonas, Molly och Alma knö i en 120 säng. Lätt värt.
Ska plugga lite nu, blir lite då och då, de är faktiskt mer värt att hänga med familjen när man kan.
Har hunnit gå på långpromenad med Molly redan och ätit frukost.
Mina syskonbarn är så himla söta och goa! Jag är inte lika söt.

Fredag

Igår var en himla fin dag, fick lite utrett på dagen men fint sällskap. Sen sol, fiske, bra sällskap och lite grillning på ö. Toppen trevligt. Jag jobbar just nu men endast till 10 sen blire plugg, städa och ev lite fest ikväll. Lugn sådan för imorgon ska jag jobba ujaa mig hela dagen. 9-14 gymmet, 17-21 Relax men de är pengar och jag ska till USA så jag sparar som faeen!

Imorgon kommer syster med familj! Kommer inte åka ner förns på söndag men jag längtar!


slutar

Att något kan få en att må så dåligt som skola är ofattbart. Den här våren har varit hemsk och aldrig tar det slut heller. Jag har levt snart 25 år och aldrig varit med om att må så dåligt. Blanding av glädje och ångest är äckligt.
Snart så, nästa vecka stänger jag av för sommaren, tror jag ja de kommer förstöra hela min sommar och en hel resa. Gud vad jag är lycklig just nu

poppis


de gör ont

Börjar bli sjuk.. har ont i halsen iaf. Helgen varit trevlig. Klassfest i Fredags, igår jobb och grill och 3,5 i Forshaga. Sen idag hade jag den bästa förmiddagen 2011. Inge bakis, upp tidigt, varit ute hela förmiddagen, lekt med hundar och Wilde, hoppat studsmatta, solat lite och ätit frukost ute. Så himla underbar. Ett minus kan vara Molly rymde. Skräll då. Nu jobbar jag och ska om någon timme stänga, för sen ut och gå med Jennifer och Molly. De blir töppen köppen de.

Blir lediga förmiddagar i veckan sen jobba eftermiddagarna till 21.00, förmiddagarna går till plugg.


10 juni

Idag skulle vara en rolig dag, känner mig mest lite nere men de går nog över för kvällen kommer bli awsome.
Sitter i skolan och fixar lite med tabeller, tänkte gå på Johan, Jennifers, Daniel och Davids seminarie snart. Dels för jag vill se sen för kanske underlättar för mig i augusti.

Nu hoppas vi på en bra dag och att jag taggar till mig!

t rex


Den tiden

Medans ungdomar tar studenten utanför här och mina vänner snart examineras och klara med C-uppsatsen får jag sitta här och plugga och inte vara glad och lycklig att slippa allt. Idag är den enda dagen jag har varit nere för vi inte blev klara. Men de bara kämpa på så vi kan bli klara. Uh ser nästan inte fram emot denna sommar nu... eller kanske lite, allt hinns med. Kan bli den bästa sommaren trotts allt. Ingen stress


snuff

Uppdatera lite. Haft en trevlig helg med lite ledigt. Allt rullar på och sommaren är här. Har hittat en ny favoritlåt.
Sen i övrigt blir det bara plugg och jobb tills syster kommer.


-

Jag är trött, ovanligt trött.
Det är sol, umgåst med fina vänner som en träffar alldeles förlite. Jobbat. Sen fint väder och lite mer häng förhoppningsvis.

Pea

RSS 2.0