Är de sandslott de gör?

Jag fick med mig Angelica förut att sola vid Sundsta. De är något himla kollo liknande där och ett gäng ungar börja göra värsta sandhögarna. Uh jag tyckte dock att de gjorde "sandslott".. Kan diskuteras om så blev resultatet.

Här är iaf sandslottet jag pratade om som min systers polers gjorde för 2 år sen. Tycker de blev himla snyggt. Jämfört om en annan skulle göra de.





/Sofia

Twilight night

Twilight night blir det imorgon. Alla 3 filmer på raken bara. Uh va nördigt, men de blir kul ändå.

Sen så såg jag att Karlstad är med två gånger på Sverige bästa badställen. Bomstad köper jag kanske ev, men skutberget är långt ifrån de bästa stället jag har badat på.

Kolla här för att själva ta en titt på listan över sveriges bästa badplatser.

/sofia


Vad blir de?

Tyst berätta inte detta men jag sitter på jobbet och kollar lite då och då på fotbollen. Tyskland mot England, himla hajpad match. Riktigt sur för jag inte får se den, den verkar nämligen sjukt rolig att se, Tyskland ledde med 2-0, sen helt plötsligt står de 2-1 och England blir snuvade på ett 2-2 mål. De bara i första halvlek. Måste vara sjukt kul och se.
Tyskland leder med 4-1 nu och de är en 20 min kvar. Är faktikst lite nöjd, gillar inte england just för de är så överskattade.

/sofia

Fagersanna

Söndag till Fredag morgon spenderades i Fagersanna. Uh detta underbara ställe. Toppen väder, grillning, mys och allmänt bäst.

Lite bilder från veckans aktiviteter. Fiske, målning medans jag solade och självklart träffade Carro och lilla Ebba.
Inte att glömma är att Carro fyller 24 idag. Grattis












/Sofia

Konstigt

Saker känns konstigt. Allt är egentligen jätte bra. Fint väder, är i Fagersanna.. allt är egentligen jätte bra. Men jag har en himla konstig kännsla. Usch sånt tycker jag inte om..

Taggar annars för att göra min midsommarkrans som jag nu gjort i 2 år iaf. Himla roligt är de och ger en fin stämmning för midsommar.

/Sofia

K I

Idag har jag gjort en massa känns de som. Framför allt träffat Carro och lille Ebba. Hon kommer allt bli en riktigt fin tös och imorgon är de med i tidningen. Kommer de få sitta på mitt kylskåp sen.

Har massa bilder att lägga upp, men eftersom Danne Larssons telefon inte är riktigt 100 så kunde jag inte vara lat och ta bilder därifrån eftersom jag glömmer kameran där nere jämt.
Jag får helt enkelt lägga upp bilder sen som sammanfattar mina dagar här.

Imorgon ska jag måla, bada med Anna (hoppas jag), äta mina första färskpotatisar och sill med familjen eftersom alla ska vara på olika håll. Jag gillar inte att bli äldre..

Om exakt en vecka kommer jag och Sanna sova under 3 filmen av twilight vid den här tiden nästan. Ska dock försöka se hela. Blir en rolig kväll.


Peter och Emma sommaren 07. Va små och goa de var då. Saknar dom men ska nog allt se dem snart!

/Sofia

kick back with giffles

Idag har jag och Angie varit och solat och "badat", det vill  säga vi doppade fötterna i det iskalla vattnet och sprang snabbt tillbaka till våra handdukar. Sedan gick vi till Angie och där bjöd hon på mat, det gillar vi!
Mysig dag med sol och gifflar, tyvärr så brände jag mig på låren och ryggen, not so fun.

Imorgon blir de jobb igen och shopping med inga pengar på stan med angie pangie.

See yaa, Sanna



Kärlek

Jag är i Fagersanna, troligen de bästa stället som finns. Finaste, vackratse och de de senaste dagarna har jag tänkt tillbaka på min barndom. Helt underbart.
Tänkte lägg upp lite bilder på vad vi gjort men de får bli imorgon kanske. Då ska jag också träffa lille Ebba och mamma Carro. Ska bli så roligt.. kommer sluta med att jag hellre vill träffa Ebba än Carro. Näääråå. men de är snudd så med min syster.

Det är sommar allt är bra och underbart och jag är kär i livet just nu.
Ska nog åka till USA i september. Fixat pengar och här ska de bokas. Vi får se om Jonas följer med men de hade varit underbart.

Pöss / FIa

ernst

Solen skiner och jag vill bada. någon frivillig?!

Har jobbat idag och det var drygare än vanligt för som sagt SOLEN SKINER.
Nu tänkte jag ta mig en fin promenad till min kära pojkvän och kisse, kanske t.o.m köper mig en glass! Jag ska också säga upp mitt bredband, hur de nu kommer gå. Undrar hur många erbjudande jag får för att jag ska stanna vid com hem.. Ska också säga upp min lägenhet så ja kan flytta in hos Jönathan nån gång :) Då blire inflyttningsfest bestämmer jag!

Nä nu blir utomhus. HA DE BÄST
Sanna

Inte som alla andra

Nej, Dexter är inte som alla andra katter men han är att min sötnos.
Whatever makes you comfortable liksom.. :) och det var tydligen under lakanet i sängen. Hur han gjorde det är ett mysterium för det såg inte ens ut som han hade rört lakanet (Y) I love him






Sanna

kick back with the skurmaskin

hej alla!
jaaaa denna blogg drivs och ska skrivas av TVÅ personer. hrmm.. jag kanske kan vara en halv person ibland kanske. eheee.
Mina dagar består av att jag går upp halv 6 på morgonen (!) och beger mig till kronoparken där jag städar fina konsum och sedan åker jag hemåt och solar om vädret tillåter, inte det jobbigaste livet kanske. känns ju som om jag borde ha tid till att skriva någon rad här i bloggen meen ja jag erkänner, jag är lat utav bara.. *censur*
Fick dock reda på en ledsen sak, jag måste jobba på midsommardagen (midsommar också för den delen) så jag kan inte åka till Torsby som jag hade tänkt. BALLE säger jag. Värt att stanna hemma för att jobba två ynka timmar på lördagen. Någon som ska fira midsommar i Karlstad? leeeek med mig då.

Men lite gladare nyheter, om det kan kallas nyheter, jag har idag köpt ett par lovely skor, mhmmm I love them!
Tack mamma!
Don't mind my wunderbar toes



You work hard

Jag är brutalt hungrig, jag vill hem och laga mat, ska tvätta också. Jag vill se på fotboll, vill se när England kommer förlora mot Algeriet. Vill åka hem till Fagersanna, vilket jag snart gör om någon dag. Ska först fira Evas 50-årsdag, sen får jag åka hem. Hemma i Fagersanna får jag även träffa Carros lilla Ebba. Ser jag mest fram emot, kanske också att mamma kan stå för en sport-bh och ett par skor. Kommer de hända..? troligen inte.

Jag säger detta igen, jag är brutalt hungrig.

/Sofia


Torsdag

Förlora mot Jonas med 1 slag i minigolf idag! ahh jag närmar mig en seger. De va roligt men jääävlar vad kallt de blev efter ett tag. Kylan firar vi med uteservering snart.. om Jonas vill komma hem med Molly snart. eller exakt nu.
Nästa träffaOlof på stan

Puss haaaj / Sofia

Sol

Idag är de varmt och jag ska bränna mig lite till :)

Sofia

Måndag

Körde vi igår en sväng. Lite vin och trevligt sällskap hemma hos Jonathan med Sanna och Jessica. trevligt värre.
När jag väl skulle cykla hem tyckte de att jag hade långt hem. De tog faktikst endast 16 min, trampa på lite ibörjan faktikst för de va ett skumt patetiskt killgäng som cykla framför mig. Självklart att de börja prata om knulla och skit när jag cykla förbi så jag trampa lite extra bort till Willys iaf.

Annan rolig sak som hände igår var att en fågel bajsa på Molly när hon sov på balkongen. Lite roligt var de allt..
Hon löper också med blod har jag sett idag.. uhuh men hon tvättar bort de själv så.

baby

Började detta sommarlov med att träna, mycket skönt nu när tiden finns så ska jag försöka göra de typ kanske ev varje dag. Gyttet.
Så himla skönt att Jonas har 2 veckors semester nu också. Fint de :)

Planer för veckan är att tvätta fönster.


nacke?

Kan inte riktigt förstå att man är ledig nu.. Jag kan verkligen göra vad jag vill imorgon och nästan hela veckan. Mmm.. gillart. Ska sätta fart som fan med träning tänkte jag.. Min nacke tar nämligen kål på mig efter allt jag låg i sängen igår och götta mig. Uh gjorde inte ett skit igår.. gick med Molly och sen handla jag lite. Möjligen de mest kreativa jag gjorde igår. Såg lite på fotboll också.. de är faktikst roligt att se på.
Som för ca 10 år sen när jag tom spela in en EM-match och titta om och om i efterhand sen. Kunde hollands start 11 den matchen.. om jag anstränger mig kan jag den nog fortfarande. Hallå nörd.



/Sofia


Sommaren väntar

Nu är tentan gjort, vin är handlat, en ny iphone nästan till Jonas och städat lite.
Snart väntas de gäster med systemetkassar, den som kommer utan får gå.. hehe nej då.
De flesta ur klassen kommer hit för att fira att sommaren är här och skolan får vänta några veckor.
Men får väl hoppas jag klara tentan.. tveksamt men annars börjar skolan tidigare.

Nää nu ska jag fixa och trixa mig snygg.

Puss haaaj / Fia


Manhattan

I could dance all night
And some of the day
That's how I play
That's how I play

I say who are you
No matter who you are
So you dance all night
And you dance all day


Imorgon
/
Sofia


Thank you

Jag gör allt för att slippa skriva actionscript och försöka vara smart.. inte min grej.
Vet faktikst inte hur tentan kommer gå.. så himla svårt att komma på vad man ska träna på som sagt.

Har två grisar i soffan som sover.. den siste blir attakerad av fiskmåsar på balkongen. Idot fåglar!

Ska göra mig ett par loadbars nu sen ska jag äta popcorn tror jag.

Puss haj Fia


svaret

Blev lite besviken men de blev endast 72 kr av panten. Var iof mycket tyskar, så de kan förklara endel.

Igår sammlades ett fint gäng från skolan och åt fin fint mat. Sedan följde endel med hem till mig och vi spela lite buzz och singstar. Trevlig kväll för att vara tisdag.

En av mina äldsta och bästa vänner fick igår en liten flicka. Vet just nu inte så mycket mer men jag är himla glad. Bästa på hela tisdagen. Grattis iaf till Carro och Andreas.

Idag tvättas de och pluggas lite.. svårt när man får tillgång till allt att veta vad man ska plugga på.

Imorgon blir de studentfirande, Jonas lillebror Carl tar studenten.

Peace så länge/ Fia

Here I go again

Nu är det dags för pantning igen. Har inte pantat sen 1 mars 2010 vilket är nu 3 månader sen. Det dricks ju mycket öl här så de blir lätt mycket. Har iaf fyllt en sopsäck nu med pant. Ska bli riktigt spännande och se hur mycket det blir denna gång.

Nu ska jag städa vidare.

Jag är pank också så alla vet. Men de rer sig alltid

Puss Fia

Live from Torsby

Både jag och Sanna  befinner oss i Torsby. Dricker öl och göttar oss. Mycket trevligt.
Molly lämna vi hos Sofia o Ninja, så hon har trevlig kamrat och sällskap.

Nu ska vi bli mer fulla sen blir de Torsby by night (fylla eller fight).

Pusss haaaaaj Löööös Sanna Sofia


Kick back with a beer

Hade ju varit gott en skön kväll som denna. Men jag, Molly och Angelica tog ett varv runt gubbholmen. Jag överlevde ett varv! woho.. detta fortsätter vi med.

Övrigt så tvättar jag idag, vill bli brun och vill inte sitta i skolan. Gnäller lite, de får man.

Funderar också på att tvinga mamma att köpa en sporttop till mig. Sådan där grej hon skulle göra för mig.. Hon förstår att jag inte tycker de är roligt att punga 500-600 för en bh/sporttop. Inte för hon egentligen har de pengarna men kan iaf få hälften.

18 juni tänkte jag åka hem och då väntar de en liten bääääbis på mig. Carros do day är idag så när som kommer en goding till världen.

Puss Fior

Sunshine

Idag gick jag upp kvart i 6 och åkte iväg till kronoparken och började mitt nya sommarjobb. och ja jag var trött :(
Det gick helt okej, körde inte på nästan någonting med skurmaskinen! Im awesome.

Efter jobbet bar det av till skolan där en lektion av otroligt mycket lärande ägde rum. suuck va jag är trött på skiten nu. Massa massa MASSA kvar att skriva och lämna in också. buuuuuuuu. 

Solen skiner iaf så idag var jag tvungen att köpa en sommarklänning för att få sommar känslan. 
I like. 



puss på er, sanna
 

RSS 2.0