Antwerpen, Bryssel, Maja och TinTin

Vi har vandrat på Antwerpens gator och jag är frälst och kär i denna stad. Hur bra shopping som helst! (om man har pengar) vilket jag inte hade men jag ska spara och spendera mycket pengar där. Forever 21 på nära håll så att säga.

Har sedan cyklat, med stop för öl, vilket är himla tacksamt eftersom Belgien är väldigt platt. Så över en mil cyklade vi.

Har även besökt Bryssel vilket är en fin stad men en stad en bara behöver besöka en gång. Såg de fina torget och pojken som pissar. Åt även i Bryssel på en brasiliansk resturang med massor av kött! Himla gott.

Idag chillar vi och har ätit belgisk hamburgare och ska äta musslor med pommes sen. Alltså det är en vanlig sak att äta här. Har pommes och majonäs till de mesta.


Jag och Maja.

Belgien

Vi har anlänt till Belgien Antwerpen. Har varit mörkt än så länge så morgondagen blir spännande. Det blir även Antwerpen city imorgon. Rapporterar mer imorgon och en 16 åring ska ta oss ut på krogrunda. Alltså det är 16år här för att gå ut.

.

jag ska bygga mig en hemsidan snart. Vet dock inte vad jag ska använda mig av än o bygga den i. Lat eller mindre lat får jag välja mellan. Så sugen på lat men finns så många småsaker som jag kommer störa mig så fruktansvärt på.

Nä nu ska jag städa bara för att.

en kväll

En kväll i ensamheten, precis vad jag behöver. Ska äta god mat för mig själv och mysa med tjejerna (Alma o Molly) hela kvällen.  Imorgon väntar en mycket trevlig kväll med bio, sushi och spel.

Lovande helg.


.

Har tränat precis och äter keso som kanske eventuellt är gammal.

Allt rullar på förutom att inga arbetsgivare hör av sig. Inte ens om ett nej.
När jag blir rik, högt uppsatt, egen företagare så ska jag absolut inte ge nyutbildade chansen utan ska bara ta gammla fosiler och tro att världens blir bättre av de.

RSS 2.0